Een eigen kledinglijn voor Burgers' Zoo
Terug

Een eigen kledinglijn voor Burgers' Zoo

donderdag, 22 december 2016
Een eigen kledinglijn voor Burgers' Zoo

Met trots presenteren we zeven verschillende t-shirts die zijn geïnspireerd op de ecodisplays van ons park. De shirts sluiten perfect aan op de huisstijl van Burgers’ Zoo en weerspiegelen de kleuren en dieren uit het logo. 

Verkrijgbaar in Parkwinkel

De kleding is op duurzame wijze gemaakt van honderd procent organische katoen. De shirts zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

  • Kindermaten: van 86 tot 152 - prijs:17,95
  • Volwassen damesmaten: van XS tot XL - prijs:19,95
  • Volwassen herenmaten: van S tot XXL

De shirts zijn exclusief verkrijgbaar in de Parkwinkel van Burgers' Zoo, en ze zijn natuurlijk erg leuk om als kerstcadeau te schenken.

Win een shirt!

Gaat u voor het aardvarken van de Bush? Of past de haai van de Ocean misschien beter bij u? Om onze nieuwe kledinglijn te vieren verloten we nu van elk shirt 1 exemplaar. Daarvoor stuurt u een e-mail naar nieuwsbrief@burgerszoo.nl met als titel 'Win een shirt'. In de e-mail geeft u aan welk shirt u wilt winnen en welke maat u heeft. De winactie sluit 1 januari 2017.

Doe mee aan de winactie

Reacties


Meer nieuws


Fluitende invasie

Fluitende invasie

woensdag, 22 februari 2017

Het mooie van de Bush is dat we sommige ontwikkelingen niet helemaal in de hand hebben. Zo kunnen we wel een inschatting maken hoe een dier(soort) zich in deze omgeving zal ontwikkelen, maar zeker weten doe je het nooit. Zo ook met de Antilliaanse fluitkikkers!

Lees meer
Een stevige grasspriet

Een stevige grasspriet

vrijdag, 17 februari 2017

Wat veel mensen niet weten, is dat bamboe tot de grassoorten behoort. Daarnaast zijn er ruim 9000 verschillende soorten, erg veel dus. Er zijn minder soorten zoogdieren dan soorten bamboe. 

Lees meer
Het zwemgedrag van haaien

Het zwemgedrag van haaien

woensdag, 15 februari 2017

Haaien blijven tot de verbeelding spreken. Toch is er één belangrijk aspect onduidelijk over haaien. Moeten haaien nu wel of niet altijd zwemmen?

Lees meer

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement