Een eigen kledinglijn voor Burgers' Zoo
Terug
Een eigen kledinglijn voor Burgers' Zoo

Een eigen kledinglijn voor Burgers' Zoo

donderdag, 22 december 2016

Met trots presenteren we zeven verschillende t-shirts die zijn geïnspireerd op de ecodisplays van ons park. De shirts sluiten perfect aan op de huisstijl van Burgers’ Zoo en weerspiegelen de kleuren en dieren uit het logo. 

Verkrijgbaar in Parkwinkel

De kleding is op duurzame wijze gemaakt van honderd procent organische katoen. De shirts zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

  • Kindermaten: van 86 tot 152 - prijs:17,95
  • Volwassen damesmaten: van XS tot XL - prijs:19,95
  • Volwassen herenmaten: van S tot XXL

De shirts zijn exclusief verkrijgbaar in de Parkwinkel van Burgers' Zoo, en ze zijn natuurlijk erg leuk om als kerstcadeau te schenken.

Win een shirt!

Gaat u voor het aardvarken van de Bush? Of past de haai van de Ocean misschien beter bij u? Om onze nieuwe kledinglijn te vieren verloten we nu van elk shirt 1 exemplaar. Daarvoor stuurt u een e-mail naar nieuwsbrief@burgerszoo.nl met als titel 'Win een shirt'. In de e-mail geeft u aan welk shirt u wilt winnen en welke maat u heeft. De winactie sluit 1 januari 2017.

Doe mee aan de winactie

Reacties


Meer nieuws


Verzorging van giftige dieren

Verzorging van giftige dieren

dinsdag, 17 januari 2017

De dierverzorgers van Burgers’ Desert werken met een aantal giftige dieren en daarbij zijn bijzondere voorzorgsmaatregelen nodig.

Lees meer
Een nieuwe Video Ranger: Noëlle van Deventer!

Een nieuwe Video Ranger: Noëlle van Deventer!

maandag, 16 januari 2017

Per 1 januari 2017 zijn Video Rangers Jeroen Noordzij en Jeanne van den Brink na bijna anderhalf jaar helaas gestopt met het maken van vlogs voor Burgers’ Zoo. Gelukkig hebben we een razend enthousiaste nieuwe Video Ranger gevonden: Noëlle van Deventer!

Lees meer

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement