Winnende fotografen nemen jaarkalender in ontvangst
Terug

Winnende fotografen nemen jaarkalender in ontvangst

vrijdag, 12 januari 2018
Winnende fotografen nemen jaarkalender in ontvangst

Winnende fotografen nemen jaarkalender in ontvangst

Uit honderden inzendingen kwamen hun foto’s uiteindelijk als winnaar uit de bus, nadat de vakjury kritisch alle inzendingen had bekeken en nauwkeurig had becommentarieerd. Dat was geen eenvoudige klus, want er zaten veel uitstekende dieren- en plantenfoto’s tussen! Uiteindelijk moesten er toch knopen worden doorgehakt, aangezien een jaar helaas maar twaalf maanden heeft en er dus maximaal twaalf winnaars konden worden gekozen wanneer je een jaarkalender met één foto per maand wilt ontwerpen. Dus met recht mogen deze twaalf (amateur)fotografen onder de bezoekers van Burgers’ Zoo trots zijn op hun prestatie: Daniëlle de Wit (@danielledwit), Jeroen Gommers (@jeroen_gmm), Jolanda van de Logt (@foto_vet_gaaf), Ralph Hamberg (@ralphhamberg), Robin Royce (@roycephotographywildlife), Bianca Schmidt (@off_leash_photografie), Danique Leusink (@daniqphotography), Hilmar Derksen (@hilmarderksen), Linda Smit (@lindasmitwildlifeimpressions), Marco Willemsen (@biobakski), Janneke van der Pol (@arnhemsmeiske) en Cynthia Derksen (@ceedee8676).

Feestelijk ontvangst winnaars

Vrijdag 12 januari in de middag kwamen veel van de winnaars naar Burgers’ Zoo om een exemplaar van de nieuwe jaarkalender in ontvangst te nemen, waarbij ze door medewerkers van ons park werden gefeliciteerd en nogmaals hartelijk werden bedankt. Helaas waren sommige winnaars verhinderd vanwege werk of andere verplichtingen: zij krijgen de kalender uiteraard nog gratis toegestuurd. Voor de fotografen was het ook erg leuk om elkaar eens in levenden lijve te ontmoeten: sommige mensen kenden elkaar al als frequente bezoekers van ons park, maar andere fotografen kenden alleen elkaars naam vanwege onderling contact op de social media van Burgers’ Zoo. Uiteraard hopen we dat deze vakmensen hun foto’s nog veel en vaak met ons en alle volgers op onze sociale media willen blijven delen! En misschien enthousiasmeren ze u als lezer om ook eens met uw camera aan de slag te gaan in ons park? Wij wensen u veel plezier en succes!

Instagram kalender

Nieuwe rubriek! Door de lens van de bezoeker

Veel van de winnende fotografen worden binnenkort ook bij een wat groter publiek bekend, aangezien we sinds enkele weken een nieuwe rubriek op onze website hebben: Door de lens van de bezoeker. Elke twee weken verschijnt op zondag een nieuwe editie van deze rubriek, waarin we telkens een andere (amateur)fotograaf aan de bezoekers van ons park voorstellen! Marco Willemsen en Janneke van der Pol hebben reeds het spits afgebeten, terwijl ook Jolanda van de Logt binnen enkele weken aan bod komt. Naast deze winnende fotografen komen ook andere uitstekende fotografen aan het woord, zoals Ingrid van Dijk – van Gerwen bijvoorbeeld. Burgers’ Zoo selecteert (amateur)fotografen voor deze rubriek die regelmatig op de social media van het dierenpark posten, uiteraard mooie foto’s van de dieren en planten in ons park maken en ook regelmatig positieve reacties ontvangen van andere volgers van onze social media op hun foto’s.

Ook in aanmerking komen?

Zou u als (amateur)fotograaf ook eens graag in aanmerking willen komen voor deze rubriek? Stuur dan een mailtje naar marketing@burgerszoo.nl met in de onderwerpregel van uw mail ‘Door de lens van de bezoeker’. Op basis van bovengenoemde criteria maken wij vervolgens een selectie van alle reacties en nodigen we de geselecteerde fotografen uit om nader kennis te maken. 

Reacties


Meer nieuws


Een aard(varken)verschuiving in Burgers’ Zoo!

Een aard(varken)verschuiving in Burgers’ Zoo!

vrijdag, 19 april 2019

Na een aantal jaren een vrij stabiele situatie te hebben gehad bij de aardvarkens in Burgers’ Zoo gaan er nu op korte termijn enkele dieren verhuizen. Sommige dieren vertrekken uit Arnhem, terwijl andere aardvarkens juist naar ons park zullen afreizen. 

Lees meer
Onze activiteiten betreffende maatschappelijk verantwoord ondernemen in 2018

Onze activiteiten betreffende maatschappelijk verantwoord ondernemen in 2018

woensdag, 17 april 2019

Ieder jaar maakt de Green Key coördinator een jaarverslag met daarin aangegeven wat de stand van zaken en de ontwikkelingen zijn betreffende maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaam ondernemen. In 2018 is het Green Key team diverse keren bij elkaar gekomen om maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen de hele organisatie van Burgers’ Zoo actueel en top-of-mind te houden en nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen te bespreken. 

Lees meer

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord