Pasar Malam

december-januari

Kom deze kerstvakantie naar de Pasar Malam in de Bush! In ons overdekte regenwoud vol tropische planten en dieren is een unieke Indische markt met veel gezellige standjes, twee podia met exotische muziek en dans en natuurlijk heerlijk Indonesisch eten en drinken! Bovendien is er een gratis animatieprogramma voor kinderen en is de Kids Jungle binnenspeeltuin geopend. In de overdekte Bush, Desert en Ocean vertellen onze gidsen alles over planten en dieren. En tenslotte krijg je een kijkje achter de schermen in de Ocean én in de stallen van de giraffen, zebra’s, gnoes en waterbokken! Van 15 tot 20 uur profiteert u van een extra lage toegangsprijs van slechts € 10,- per persoon! Abonnementhouders hebben natuurlijk gratis toegang.

Zang en dans op twee podia

Midden op het Bush-terras hebben we op een centrale plek een groot podium opgebouwd waar artiesten optreden uit de Indische archipel. Maar ook binnen in het Bush Restaurant is een podium waar kleurrijke optredens plaatsvinden. Hier kunt u bovendien heerlijke authentieke Indische gerechten vinden in de keuken van ons Bush Restaurant, zoals rendang, gado of saté.

Exotische Indische nachtmarkt

De Pasar Malam bestaat uit tientallen stands met zeer uiteenlopende, vaak typisch Aziatische producten en is te vinden in de Bush en in de overdekte gang bij de uitgang van de Ocean en richting de Safari. Hier kunt u terecht voor de beste sambal in tientallen verschillende soorten, verse kroepoek of gedroogde tropische vruchten, houtsnijwerk, handgemaakte lampen en allerlei sieraden en kleding. En natuurlijk voor veel warme gezelligheid; zo in de dagen aan het einde van het jaar!

Kijkje achter de schermen en dierentuingidsen

Ook de Burgers’ gidsen doen hun best om u tijdens de Pasar Malam in de Bush het park op zijn best te laten beleven! Neem vanaf 16.00 uur een kijkje in de olifantenstal, de zebrastal of bij de Ocean achter de schermen. Ook hier staan gidsen paraat; vaak met bijzondere objecten aan infotafels om u meer te vertellen! Op de mededelingenpagina van deze ZieZoo leest u meer over de gidsenactiviteiten tijdens de Pasar Malam in de Bush. 

Bestel voordelig kaarten online

Van 15 tot 20 uur profiteert u van een extra lage toegangsprijs van slechts € 10,- per persoon! Abonnementhouders hebben natuurlijk gratis toegang. Let op: op de speciale feestdagen en –avonden van 24, 25, 26 en 31 december en op 1 januari sluit het park om 17.00 uur, is er geen zang en dans en zijn er geen extra activiteiten van dierentuingidsen. Ook zijn die dagen niet alle stands open.

Het evenement is afgelopen, het is niet meer mogelijk om kaarten te bestellen.

Terug naar Burgers' Zoo