Pasar Malam

Kerstvakantie

Ga er in de kerstvakantie even tussenuit naar de Pasar Malam in Burgers' Zoo! De Pasar Malam is de warmste Indonesische markt, hij vindt plaats in het overdekte tropisch regenwoud van de Bush. Er is heerlijk eten en drinken om van te genieten en mee naar huis te nemen. Vanaf 15.00 uur kunt u tijdens de Pasar Malam dagen voor 10 euro naar binnen, terwijl het park op deze avonden pas om 20.00 uur sluit.

Authentieke Indonesische gerechten

De Pasar Malam in de Bush is inmiddels in de wijde omgeving beroemd om zijn heerlijke authentieke Indische gerechten in het Bush Restaurant. Tijdens de Pasar Malam hebben we een uitgebreid en extra voordelig Indonesisch buffet in het Bush Restaurant. Onze chef kokkin is pas tevreden als de smaak haar in gedachten direct terug brengt naar haar geboorteplaats op Java!

Podia vol zang en dans

Bezoekers ontdekken in de Bush meer dan 60 stands met Indonesische producten en lekkernijen. Zowel op het Bushterras als binnen in het Bush Restaurant is er elke avond een gevarieerd en luisterrijk programma vol muziek, zang en dans van beroemde Indische topacts.

 

 

Terug naar Burgers' Zoo