Winkel

Winkel

Tastbare herinneringen

Ons streven is dat iedereen een tastbare herinnering kan kopen na een onvergetelijke dag in ons park. Het uitgangspunt is daarom dat iedereen wat moet kunnen kopen voor een redelijke prijs. We hebben om die reden een ruim aanbod van artikelen tussen de één en vijf euro.

LI9A5891 655 419

Afrikaanse sfeer

Qua interieur van de winkel hebben we de Afrikaanse sfeer van de Safari doorgetrokken en extra aandacht besteed aan bewegingsruimte voor onze gasten. Accenten zijn onder andere aangebracht door middel van een levensgrote giraffe midden in de winkel, lampen gemaakt van visnetten en manden van gerecyclede autobanden.

Eigen producten

Eigen producten

Qua assortiment streven we ernaar om zoveel mogelijk artikelen van het eigen Burgers’ Zoo-label te gaan ontwikkelen. Producten die speciaal voor ons zijn gemaakt en die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld speciale t-shirts van organisch katoen in onze eigen huisstijl ontwikkeld. Of een tas van gerecyclede PET-flessen en knuffels van onze zeekoeien en aardvarkens. Ook onze posters en kaarten zijn zeer actueel en wisselen daardoor regelmatig qua samenstelling.

Zeepsteen -cut

Producten met een verhaal

We willen graag producten aanbieden met een verhaal. Duurzaamheid is belangrijk bij de keuzes die we maken en ook hebben we veel aandacht voor de omstandigheden waaronder de producten gemaakt worden. Bij het pluche dat we aanbieden, kijken we goed naar de prijs/kwaliteitverhouding en dat het dieren zijn die ook in ons park leven.

Wand Inzoom -cut

Bij het speelgoed kijken we naar een goede spreiding over alle prijsklasses, waarbij we het belangrijk vinden dat we producten verkopen die langer meegaan en daarmee een duurzamere aanschaf zijn. In ons boekenassortiment kijken we scherp naar de doelgroep en de educatieve waarde. Naast speelgoed bieden we ook ‘gifts’ aan, zoals sieraden en beeldjes van zeepsteen die we rechtstreeks uit Kenia halen, waardoor de makers een eerlijke prijs ontvangen voor hun product. 

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement