Zoë is terug… met Silos!

Zondag 16 april start een tiendelige televisieserie op Telekids

Vaste bezoekers kennen haar al van de musical Deep Ocean Monsters: Zoë! Vanaf zondag 16 april start een tiendelige televisieserie op Telekids, waarin Zoë de hoofdpersoon is.

Deep Ocean Monsters 1-800

Deep Ocean Monsters

Meer dan 80.000 bezoekers hebben Zoë in de zomer van 2016 leren kennen als de hoofdpersoon van onze musical Deep Ocean Monsters. Zoë is een razend enthousiast, heel leergierig meisje dat niets liever wil dan dierverzorger worden in Burgers’ Zoo. In de musical Deep Ocean Monsters daalde ze in haar droom af naar de bodem van de diepzee, waar ze in een kleurrijk, muzikaal avontuur kennis maakte met Blobby de Blobvis, Spic de Diepzeepissebed en Angel de Hengelvis. Zoë wist met haar spetterende optreden al het hart te veroveren van jong en oud!

Zoe En Silos -167-800

Zoë & Silos: de televisieserie

Zoë is weer terug… en hoe! Burgers’ Zoo heeft een tiendelige televisieserie in het dierenpark opgenomen over Zoë. Ze is als abonnementhouder heel vaak in Burgers’ Zoo te vinden, waar ze opvalt door haar grote kennis van de dieren en de natuur. Zo leert ze hoofdverzorger Lex kennen, bij wie ze regelmatig een rondleiding volgt, en de twee jonge dierverzorgers Silos en Tom. De vader van Silos komt uit Belize, waar hij parkranger is in het natuurgebied dat Burgers’ Zoo al jarenlang succesvol beschermt in dit Midden-Amerikaanse land. Al snel ontstaat er wat rivaliteit tussen Silos en Tom: hoewel Silos Tom als zijn collega en vriend ziet, gaat Tom vooral de strijd met hem aan. Tom ziet Silos juist als een rivaal en wil hem telkens te slim af zijn. Als beide jongens behoorlijk onder de indruk raken van de knappe, enthousiaste Zoë neemt ook de spanning toe en gebeuren er plotseling raadselachtige dingen in het park… Hoe het allemaal afloopt? Bekijk de tiendelige serie online!

Terug naar Burgers' Zoo