Ga terug

Welkom als abonnementhouder van Burgers' Zoo!

We hebben uw bestelling succesvol ontvangen

Uw abonnement(en) zijn succesvol besteld. Wij zijn blij dat we u als abonnementhouder mogen verwelkomen! 

En nu?

We hebben uw bestelling ontvangen. Zodra we alles verwerkt hebben ontvangt u een bevestiging per e-mail. Na de bevestiging kunt u de abonnementen ophalen bij de kassa.

Zo komt u het beste in ons park

Zo komt u het beste in ons park

Komt u met de auto of met het openbaar vervoer naar Burgers' Zoo? Op onze route-pagina vindt u instructies hoe u het beste bij ons park kunt, en hoe het zit met bijvoorbeeld parkeren, elektrisch laden en fietsen.

Zo kom je het beste naar ons park
Voorpret

Voorpret

Tot dat u bij ons in het park van de natuur kunt genieten, kunt u thuis al voorpret beleven door ons op social media te volgen!

 

Via onze Facebookpagina bieden wij onze fans elke dag content rondom onze dieren en dierverzorgers. Zo bent u als eerste op de hoogte van geboortes, dieren die gechipt worden of mooie foto's van andere bezoekers.

Via Instagram delen wij dagelijks prachtige foto's die gemaakt zijn door onze bezoekers. Ook vertellen wij er bijzondere feitjes over onze dieren. 

 

Op ons YouTube-kanaal gaat videoranger Noëlle elke week met een dierverzorger op pad. Daarnaast kunt u er genieten van ons tv-programma Burgers' Zoo Natuurlijk, de documentaire Project Mangrove en Stef & Ruub bouwen Burgers' Zoo.

 

Jonge kijkers kunnen zich vermaken op het eigen YouTube-kanaal van Zoë & Silos.