Ga terug

U heeft succesvol een bezoek gereserveerd!

Wij zien u snel in Burgers' Zoo!

U heeft succesvol een bezoek aan ons park gereserveerd. In één dag ontmoet u de mensapen in het Park, gaat u op Safari op de Afrikaanse savanne, dwaalt u door het tropisch regenwoud van de Bush, doorkruist u de Amerikaanse rotswoestijn van de Desert, staat u oog in oog met tijgers in de Aziatische Rimba, duikt u in de tropische koraalzee vol haaien van de Ocean én ontdekt u de grootste overdekte Mangrove ter wereld.

En nu?

De bevestiging en de reservering zijn naar uw e-mailadres gestuurd. U kunt uw digitale reservering direct vanaf uw mobiel laten scannen. Bij aankomst bij Burgers' Zoo kunt u direct doorlopen naar de ingang. U kunt uw reservering ook printen op A6 formaat. 

Meenemen op de dag van het bezoek

Op de dag van hun bezoek dienen alle bezoekers de volgende zaken mee te nemen:

Meenemen

  1. Toegangskaart(en)
  2. Online gekocht parkeerticket of geldige jaarkaart parkeren (indien u met de auto komt)
Zo komt u het beste in ons park

Zo komt u het beste in ons park

Komt u met de auto of met het openbaar vervoer naar Burgers' Zoo? Op onze route-pagina vindt u instructies hoe u het beste bij ons park kunt, en hoe het zit met bijvoorbeeld parkeren, elektrisch laden en fietsen.

Zo komt u het beste naar ons park
Voorpret

Voorpret

Totdat u bij ons in het park van de natuur kunt genieten, kunt u thuis al voorpret beleven door ons op social media te volgen!

 

Via onze Facebookpagina bieden wij onze fans elke dag content rondom onze dieren en dierverzorgers. Zo bent u als eerste op de hoogte van geboortes, dieren die gechipt worden of mooie foto's van andere bezoekers.

Via Instagram delen wij dagelijks prachtige foto's die gemaakt zijn door onze bezoekers. Ook vertellen wij er bijzondere feitjes over onze dieren. Via TikTok delen we educatieve korte filmpjes over onze dieren.

 

Op ons YouTube-kanaal gaan videorangers Puck en Jari elke week met een dierverzorger op pad. Daarnaast kunt u genieten van ons tv-programma Burgers' Zoo Natuurlijk, de documentaire Project Mangrove en Stef & Ruub bouwen Burgers' Zoo.

 

Jonge kijkers kunnen zich vermaken op het eigen YouTube-kanaal van Zoë & Silos.