Burgers' Zoo Camp
Ga terug

Burgers' Zoo Camp

Veelgestelde vragen

Ga direct naar

Veelgestelde vragen

Als u blijft slapen, is de toegang tot Burgers’ Zoo altijd inbegrepen. U kunt het park op de aankomst dag vanaf 11:30 uur bezoeken, u kunt dan later terugkeren om in te checken. Op de dag van vertrek en eventuele extra dagen kunt u het park bezoeken na het ontbijt.   

Ja, dat kan. U bent op de dag van aankomst vanaf 11:30 uur van harte welkom om Burgers’ Zoo te bezoeken. U kunt zich hiervoor bij receptie van Burgers’ Zoo Camp melden en later terugkeren voor het inchecken.

Inchecken

Op de dag van aankomst kunt u tussen 15:00 uur en 17:00 uur inchecken. Bij het inchecken ontvangt u een polsbandje, voorzien van QR-code, deze dient u gedurende uw gehele verblijf te dragen. Hiermee kunt u aantonen dat u op de Burgers’ Zoo Camp overnacht. U mag op de aankomst dag vanaf 11:30 uur het park bezoeken. Hiervoor meldt u zich bij de Burgers’ Zoo Camp.

Uitchecken

De accommodaties dienen op de vertrek dag om uiterlijk 10:00 uur vrij te zijn. U kunt tussen 8:00 uur en 10:00 uur uitchecken. U kunt daarna nog tot sluitingstijd Burgers’ Zoo bezoeken. U kunt op de uitcheck dag parkeren- en het park betreden bij de hoofdingang: Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH te Arnhem.

Per accommodatie is er plaats voor één auto. U kunt een extra auto aanmelden, deze dient bij de hoofdingang geparkeerd te worden. 

Het ontvangen van bezoek op de Burgers’ Zoo Camp is niet toegestaan. Uw vrienden en/of familie zijn uiteraard van harte welkom om binnen de reguliere openingstijden Burgers’ Zoo te bezoeken. Zij kunnen via de website van Burgers’ Zoo een ticket aanschaffen. Voor uw eigen veiligheid en privacy, mogen zich op het terrein van Burgers’ Zoo Camp enkel de gasten die een overnachting hebben geboekt bevinden, dit kunt u aantonen doormiddel van een geldig polsbandje.

Huisdieren zijn niet toegestaan in Burgers’ Zoo en op de Burgers’ Zoo Camp.

We maken alleen een uitzondering voor speciaal getrainde honden die ter begeleiding worden gebruikt van mindervaliden, zoals blindengeleidehonden en andere hulp- en assistentiehonden. U dient dit in de opmerkingen van uw boeking duidelijk te vermelden. Bij het inchecken dient u aan te tonen dat het om een speciaal getrainde hulp- of assistentiehond gaat. Ook moeten onze andere gasten kunnen zien dat het een hulp- of assistentiehond betreft, doormiddel van bijvoorbeeld een tuigje. Er zijn geen faciliteiten aanwezig voor hulp- en assistentiehonden.

In verband met brandgevaar en overlast is barbecueën niet toegestaan. Open vuur is ten strengste verboden.

Het dierenpark Burgers’ Zoo staat los van Burgers’ Zoo Camp. Om deze reden ontvangen abonnementhouders geen korting op hun verblijf op Burgers’ Zoo Camp.

Als familiepark is Burgers’ Zoo natuurlijk rookvrij. Hiermee beschermen we al onze bezoekers én dieren. Rokers blijven natuurlijk alsnog welkom in ons park en op Burgers’ Zoo Camp. Daarom zijn er verspreid over ons park speciale rookplekken met asbaktegels. U mag roken binnen de gemarkeerde zones rondom de rooktegels. Dit geldt ook voor e-sigaretten. Roken in- en om uw tent is niet toegestaan. Maar ook op Burgers' Zoo Camp is er achter de receptie een speciale rookplek gecreëerd. 

Wij publiceren al onze gevonden voorwerpen online via iLost. Dit is een dienstverlening die verloren voorwerpen op een veilige manier bij de eigenaar helpt terug te komen. Klik hier voor gevonden voorwerpen. 

Heeft u een smartphone, tablet of laptop en wilt u gebruik maken van ons draadloos netwerk? Wij bieden u gratis WIFI in de Chill Area. Een grote tent midden op het camping terrein. 

Op Burgers’ Zoo Camp bevinden zich openbare toiletten en douches. Daarnaast kunt u voor een versnapering terecht bij het horeca uitgiftepunt, hier tegenover gelegen bevindt zich de chill area: hier kunt u (gezamenlijk) uw consumpties nuttigen, samenkomen en een spelletje doen.

Burgers’ Zoo Camp bevindt zich aan de Cattepoelseweg in Arnhem, maar heeft geen huisnummer. We hebben wel een duidelijk herkenbare poort. En u kunt uw route plannen via Google Maps: Plan uw route.

Het is mogelijk om uw boeking te annuleren. Hierop zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing, deze leest u terug op de algemene voorwaarden pagina. 

Na het plaatsen van de reservering en het ontvangen van de bevestiging, dient u binnen 24 uur na het plaatsen van de reservering, de totale reissom voldaan te hebben. 

U ontvangt enkele dagen voor aankomst uw aanreisinformatie. 

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact op met camping@burgerszoo.nl. Wij helpen u graag verder!