Eén momentje voor een bewuste keuze…

Wij maken gebruik van cookies om jouw websitebezoek zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Wij verzoeken je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze. Lees hoe wij met privacy en cookies omgaan.

Update Corona-virus
Terug

Update Corona-virus

vrijdag, 13 maart 2020
Update Corona-virus

Update 27 maart 2020 10:30 uur

Koninklijke Burgers' Zoo is in lijn met het overheidsbeleid tot nader order gesloten voor bezoekers. 

Update 16 maart 2020 10:00 uur

In lijn met het overheidsbeleid is de sluiting van Koninklijke Burgers’ Zoo voor bezoekers verlengd tot en met 6 april.

Update 13 maart 2020 17:30 uur

Gezien de onzekere en onduidelijk situatie rond het Corona-virus hebben we besloten om Koninklijke Burgers’ Zoo tot en met 31 maart voor de bezoekers te sluiten.

Update 13 maart 2020 09:00 uur

Koninklijke Burgers’ Zoo heeft in overleg met de NVD (Nederlandse Vereniging van Dierentuinen) het besluit genomen om tot nader order open te blijven. We beschikken over een ruim opgezet park van 45 hectare waar bezoekers zeer verspreid kunnen rondlopen. We nemen bovendien diverse voorzorgsmaatregelen inzake de veiligheid voor mens en dier. Passend bij de landelijke richtlijnen voeren we een aantal voorzorgsmaatregelen door.

Reacties


Meer nieuws


Regulerend regenwoud

Regulerend regenwoud

donderdag, 26 maart 2020

Het heeft nogal wat voeten in de aarde om tropische planten in Nederland te laten overleven. Afgezien van de lucht zijn de twee basisbehoeften van planten - zonlicht en water - in hoeveelheden hier totaal anders dan waar ze van origine voorkomen. In het ‘gesloten’ systeem van de Bush worden die natuurlijke omstandigheden zo goed mogelijk nagebootst. Afgelopen jaar nog is de regeninstallatie verbeterd.

Lees meer
Dieren en het coronavirus

Dieren en het coronavirus

maandag, 23 maart 2020

We krijgen veel vragen met betrekking tot corona en het risico voor onze dieren. We hebben enkele vragen met antwoorden in dit artikel verzameld.

Lees meer
Neushoorn op de vlakte

Neushoorn op de vlakte

zondag, 22 maart 2020

Nu is het dan eindelijk zo ver en mag neushoornjong Rolf de Safarivlakte op, maar waarom duurt dit eigenlijk zo lang?

Lees meer