Ga terug

Corona

Reserveren voor toegang

Burgers’ Zoo is een groots opgezet park van 45 hectare. Door de brede paden en het oppervlak heeft u de ruimte om voldoende afstand te blijven houden. Om uw bezoek veilig en verantwoord te laten verlopen, blijven we het maximum aantal bezoekers per dag beperken. Om dat te realiseren en reguleren hebben we een reserveringssysteem gebouwd. Met dit systeem dienen alle bezoekers met een ticket of voordeelbon voorafgaand aan hun bezoek in ons online reserveringssysteem een ‘tijdstip van binnenkomst’ te reserveren en de bevestiging mee te nemen op het tijdstip.

Abonnementhouders

Abonnementhouders hoeven niet te reserveren voor toegang. We hebben in de capaciteit rekening gehouden met een vaste stroom abonnementhouders. U kunt met een geldig abonnement doorlopen bij de entree. 

Alleen online ticketverkoop

Heeft u nog geen regulier entreeticket en wilt u ons park bezoeken, dan dient u deze online aan te schaffen. Ook uw parkeerticket dient u online aan te schaffen. De kassa is geopend voor onze gasten die geen regulier ticket (bijvoorbeeld met een kortingscoupon) willen kopen of niet online kunnen betalen. Bent u reeds in het bezit van een ticket of voordeelbon, dan maakt u hier de reservering voor een tijdstip van binnenkomst. U kunt hier direct het parkeerticket bestellen. 

Online 'tijdstip van binnenkomst' reserveren

Wij bieden de mogelijkheid om online een toegangskaart te kopen en een reservering te doen om binnen een bepaald 'tijdstip van binnenkomst' (van een half uur) ons park te betreden. Per bezoeker dient u naast uw toegangskaart ook een bevestiging van reservering van het tijdstip van binnenkomst mee te brengen. Komt u met drie mensen uit uw huishouden naar Burgers’ Zoo, dan dient u op dat tijdstip van binnenkomst ook een reservering voor drie personen te maken. Ook uw parkeerticket dient u vooraf online aan te schaffen. 

Meenemen op de dag van het bezoek

Meenemen op de dag van het bezoek

Op de dag van hun bezoek dienen alle bezoekers (ook abonnementhouders) de volgende zaken mee te nemen:

  1. Toegangskaart(en) of geldige abonnementpas(sen)
  2. Online gekocht parkeerticket of geldige jaarkaart parkeren (indien u met de auto komt)
  3. Voor dagbezoekers de per persoon geboekte reservering voor het tijdstip van binnenkomst. Dit geldt niet voor abonnementhouders.

Zonder deze zaken kunnen we bezoekers helaas geen toegang tot het park verlenen.

Twee garanties

Twee garanties

Het bieden van een veilig en onbezorgd dagje samen uit is voor ons een belangrijk punt. Daarom hangen wij onze maatregelen op aan twee garanties:

  1. Er is voldoende en heldere informatie aanwezig door middel van begrijpelijke instructies en bewegwijzering.
  2. We zullen extra hygiënemaatregelen treffen.
Wat betekent het verder voor u als bezoeker?

Wat betekent het verder voor u als bezoeker?

Voor bezoekers is het misschien even wennen omdat het park er op sommige plaatsen iets anders uitziet. Zo hebben we bij sommige paden eenrichtingswegen ingericht en zijn er extra hygiënemaatregelen genomen. Het reguleren van het aantal bezoekers dat het park mag betreden, vraagt ook van u enig aanpassingsvermogen. Wij hopen daarom op uw medewerking en begrip.

Veelgestelde vragen

Ja, wanneer u uw abonnement verlengt voor de afloopdatum (aansluitend), dan ontvangt u korting. Het eerste verlengjaar is 10% korting. Elk aansluitend jaar erna kan de korting met 5% worden verhoogd tot max. 25% korting.

Verlengen kan online via Mijn Burgers' Zoo of aan de abonnementenkassa.

U kunt online op hetzelfde e-mailaccount een abonnement aanmaken voor het extra gezinslid. Dit abonnement heeft een standaard looptijd van één jaar.

Het is ook mogelijk een extra gezinslid aan de kassa bij te schrijven op hetzelfde account. Daar helpen wij u graag met het bekijken of het mogelijk is om dezelfde einddatum als de overige gezinsleden te hanteren (naar rato).