Ga terug

Corona

Reserveren voor toegang

Burgers’ Zoo is een groots opgezet park van 45 hectare. Door de brede paden en het oppervlak heeft u de ruimte om voldoende afstand te blijven houden. Om uw bezoek veilig en verantwoord te laten verlopen, blijven we het maximum aantal bezoekers per dag beperken. Om dat te realiseren en reguleren hebben we een reserveringssysteem gebouwd. Met dit systeem dienen alle bezoekers met een ticket of voordeelbon voorafgaand aan hun bezoek in ons online reserveringssysteem een ‘tijdstip van binnenkomst’ te reserveren en de bevestiging mee te nemen op het tijdstip.

Abonnementhouders

Abonnementhouders hoeven niet te reserveren voor toegang. We hebben in de capaciteit rekening gehouden met een vaste stroom abonnementhouders. U kunt met een geldig abonnement doorlopen bij de entree. 

Alleen online ticketverkoop

Heeft u nog geen regulier entreeticket en wilt u ons park bezoeken, dan dient u deze online aan te schaffen. Ook uw parkeerticket dient u online aan te schaffen. De kassa is geopend voor onze gasten die geen regulier ticket (bijvoorbeeld met een kortingscoupon) willen kopen of niet online kunnen betalen. Bent u reeds in het bezit van een ticket of voordeelbon, dan maakt u hier de reservering voor een tijdstip van binnenkomst. U kunt hier direct het parkeerticket bestellen. 

Online 'tijdstip van binnenkomst' reserveren

Wij bieden de mogelijkheid om online een toegangskaart te kopen en een reservering te doen om binnen een bepaald 'tijdstip van binnenkomst' (van een half uur) ons park te betreden. Per bezoeker dient u naast uw toegangskaart ook een bevestiging van reservering van het tijdstip van binnenkomst mee te brengen. Komt u met drie mensen uit uw huishouden naar Burgers’ Zoo, dan dient u op dat tijdstip van binnenkomst ook een reservering voor drie personen te maken. Ook uw parkeerticket dient u vooraf online aan te schaffen. 

Meenemen op de dag van het bezoek

Meenemen op de dag van het bezoek

Op de dag van hun bezoek dienen alle bezoekers (ook abonnementhouders) de volgende zaken mee te nemen:

 1. Toegangskaart(en) of geldige abonnementpas(sen)
 2. Online gekocht parkeerticket of geldige jaarkaart parkeren (indien u met de auto komt)
 3. Voor dagbezoekers de per persoon geboekte reservering voor het tijdstip van binnenkomst. Dit geldt niet voor abonnementhouders.

Zonder deze zaken kunnen we bezoekers helaas geen toegang tot het park verlenen.

Twee garanties

Twee garanties

Het bieden van een veilig en onbezorgd dagje samen uit is voor ons een belangrijk punt. Daarom hangen wij onze maatregelen op aan twee garanties:

 1. Er is voldoende en heldere informatie aanwezig door middel van begrijpelijke instructies en bewegwijzering.
 2. We zullen extra hygiënemaatregelen treffen.
Wat betekent het verder voor u als bezoeker?

Wat betekent het verder voor u als bezoeker?

Voor bezoekers is het misschien even wennen omdat het park er op sommige plaatsen iets anders uitziet. Zo hebben we bij sommige paden eenrichtingswegen ingericht en zijn er extra hygiënemaatregelen genomen. Het reguleren van het aantal bezoekers dat het park mag betreden, vraagt ook van u enig aanpassingsvermogen. Wij hopen daarom op uw medewerking en begrip.

Veelgestelde vragen

Onze horeca is tijdens openingstijden van het park gewoon geopend.

Nee, hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.

U kunt met uw kortingscoupon naar onze kassa komen. Deze is alleen voor onze gasten met een dergelijke coupon of kaart geopend. 

U kunt met de coupon of de VIP Kaart naar onze kassa komen. Deze is alleen voor onze gasten met een dergelijke coupon of kaart geopend. 

Een reservering voor een datum kunt u rechtstreeks maken op de Dagje Uit pagina van de Plus. (En hoeft u niet op onze website te doen.) U kunt via onze website nog wel een parkeerkaart kopen, indien nodig. 

U ontvangt ongeveer 3 a 4 weken voor de afloop van uw abonnement een e-mail met daarin een link waarmee u de verlenging kunt regelen. 

Verlengen in Mijn Burgers' Zoo

U kunt ook zelf uw abonnement verlengen in Mijn Burgers’ Zoo. Hier kunt u eenvoudig en snel uw gegevens inzien en desgewenst zelf wijzigen. Maar ook kunt u hier zien tot hoe lang uw huidige abonnement nog geldig is. Of wanneer u het abonnement weer kunt verlengen om in aanmerking te blijven komen voor de opgebouwde loyaliteitskorting. Tevens kunt u inzien welke gezinsleden er allemaal op uw abonnement staan ingeschreven, of welk postadres van u bij ons bekend is.
Met Burgers’ Zoo kunt u:

 • Uw gegevens inzien en wijzigen
 • Zien hoelang uw abonnement geldig is
 • Zien hoe hoog de opgebouwde loyaliteitskorting is
 • Uw abonnement verlengen
 • Aangeven of u de ZieZoo wel of niet wenst te ontvangen

Zo krijgt u uw persoonlijke omgeving
Toegang verkrijgen tot Mijn Burgers’ Zoo is zo gepiept. We hebben het meeste al voor u klaar gezet. U hoeft alleen nog deze stappen te volgen:

 1. Voor hier uw e-mailadres in en klik op 'Volgende'
 2. Klik op wachtwoord vergeten. U ontvangt een link per e-mail om een wachtwoord te kiezen.
 3. U kunt nu inloggen op Mijn Burgers' Zoo.

Het kan voorkomen dat uw bevestiging in uw spambox is gekomen. Wanneer u een Gmailaccount heeft kan de bevestiging ook terecht komen in één van de serviceboxen. Mocht u de bevestiging nog steeds niet hebben ontvangen, mailt u ons dan via receptie@burgerszoo.nl. Wij kunnen dan de bestelling voor u nakijken.

In de bevestiging die u heeft ontvangen, ziet u een link om uw reservering te wijzigen. Hiermee annuleert u de huidige reservering en kunt u meteen erna een nieuwe reservering maken. De entreetickets en de parkeerkaart blijven geldig. U wijzigt hiermee alleen de reservering voor de aankomsttijd. U kunt de kaartjes uit de originele mail bij aankomst alsnog laten scannen bij de kassa. 

Let op! Dit is alleen mogelijk is met tickets/reservering via onze eigen website. Gaat het om tickets elders gekocht, dan moet u contact met hun opnemen.

U kunt uw ticket met korting kopen bij de kassa wanneer u een geldig bewijs laat zien waarop staat dat uw abonnement geldig is.

Dit reserveringsticket is voor het aantal personen dat u heeft opgegeven bij de reservering. Dat kunt u checken door op het ticket onder het tijdstip van de reservering te kijken bij: ‘reservering voor binnenkomst’.

De kalender schuift steeds iets verder op. We hebben ongeveer een maand aan mogelijke data beschikbaar.

Als abonnementhouder hoeft u vanaf 25 september 2021 geen reservering meer te maken voor uw bezoek. Een abonnement kunt u online aanschaffen.

Voor een los ticket boekt u een reservering via 'ik wil reserveren + ticket(s) kopen’, voor een abonnementhouder is dit niet nodig.

In beide situaties kan dit alleen bij de kassa van ons park.

Wellicht is uw emailadres niet gekoppeld aan uw abonnement. Geeft u dit door via de website www.burgerszoo.nl/emailadres of per mail naar service@burgerszoo.nl.

Ja, de speeltuinen zijn geopend.

Ja, de Parkwinkel is geopend.

1) Een geldig toegangskaartje of abonnement.
2) Eventueel (alleen wanneer u met de auto komt uiteraard) een (online geboekt) parkeerticket of uw geldige jaarkaart om te parkeren (in het geval van abonnementhouders).

Stuur dan uw vraag naar receptie@burgerszoo.nl. Wij doen ons best om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.