Werken bij Burgers' Zoo (nieuw)

Werken bij Burgers' Zoo

Dit is Burgers' Zoo

Het directe contact met de natuur wordt steeds zeldzamer. Wij zien het als onze missie om (bedreigde) dieren te beschermen en te behouden en zo veel mogelijk mensen de verwonderlijke wereld van de natuur te laten beleven.

In Burgers' Zoo bezorgen wij onze dagbezoekers een onvergetelijke ervaring waarbij ze zich verwonderen, genieten en zich samen één met de natuur voelen.

Eén met de natuur

Burgers’ Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd. Bezoekers gaan op reis langs bijvoorbeeld het tropisch regenwoud van de Bush en het koraalrif van de Ocean.

Kan jij ons team versterken?

Wil jij ons helpen om bezoekers een onvergelijke dag te bezorgen en hen te lateren verwonderen over de natuur en de dieren die Burgers' Zoo rijk is? Is een hoofdrol in dit avontuur op jouw lijf geschreven en beschik je over alle vaardigheden om onze gasten een onvergetelijke dag te bezorgen? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Dier- & Plantenverzorging

Dier- & Plantenverzorging

Heb jij een passie voor dier en natuur? Als Dier- & Plantverzorger bij Burgers' Zoo ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de dieren en zet je je in voor het dierenwelzijn.

Momenteel hebben wij geen vacature openstaan voor de afdeling Dier & Plantverzorging.

Horeca

Horeca

Heb jij oog voor gastvrijheid en sta jij graag in contact met bezoekers? Op de afdeling Horeca zet jij je met het team in om bezoekers een hele bijzondere dag te bezorgen! 

Stage bij Burgers' Zoo

Burgers' Zoo is op zeer uiteenlopende gebieden een prachtig stage-adres om praktijkervaring op te doen en de theorie met de praktijk te verbinden. Voor meer informatie over de mogelijkheden van stage lopen bij Burgers' Zoo klik hier.

Educatieve vrijwilliger

Educatieve vrijwilliger

Als educatieve vrijwilliger vervul jij een belangrijke rol in het onderdompelen van de bezoekers in de leefwerelden van Burgers' Zoo. Je verwondert en enthousiastmeert bezoekers over de bijzondere dieren en natuur die onze planeet rijk is. 

Solliciteren

Als u geïnteresseerd bent in één van de openstaande vacatures, stuur dan het sollicitatieformulier en een motivatiebrief naar onderstaand adres per e-mail naar info@burgerszoo.nl. Dit e-mailadres kunt u ook gebruiken wanneer u vragen heeft over sollicitaties. 

Wilt u solliciteren op een weekend- en vakantiekracht vacature gebruik dan dit sollicitatieformulier.

 

Merchandise

Merchandise

Vind jij het leuk om met bezoekers in contact te staan en ben jij sociaal en klantvriendelijk? Als medewerker Merchandise vervul je een belangrijke rol in de beleving van de bezoeker en zorg je voor een tastbare herinnering aan een bijzondere dag. 

Momenteel hebben wij geen vacature openstaan voor de afdeling Merchandising.

Technische Dienst

Technische Dienst

Ben jij technisch aangelegd en werk je graag met je handen? Vind je variatie in werkzaamheden prettig?  Als medewerker van de Technische Dienst bij Burgers' Zoo hou jij je bezig met de technische zaken binnen het dierenpark.

Momenteel hebben wij geen vacature openstaan voor de afdeling Technische Dienst. 

 

Kantoor

Kantoor

Achter het dierenpark staat een professionele organisatie. Lijkt het je wat om in een hecht team te werken en wil jij je inzetten voor dier en natuur? Zet je dan achter de schermen in bij een van onze afdelingen.

Momenteel hebben wij geen vacature openstaan voor de afdeling Kantoor/Overig.

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement