Werken bij Burgers' Zoo

Werken bij Burgers' Zoo

Dit is Burgers' Zoo

Het directe contact met de natuur wordt steeds zeldzamer. Wij zien het als onze missie om (bedreigde) dieren te beschermen en te behouden en zo veel mogelijk mensen de verwonderlijke wereld van de natuur te laten beleven.

In Burgers' Zoo bezorgen wij onze dagbezoekers een onvergetelijke ervaring waarbij ze zich verwonderen, genieten en zich samen één met de natuur voelen.

Eén met de natuur

Burgers’ Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd. Bezoekers gaan op reis langs bijvoorbeeld het tropisch regenwoud van de Bush en het koraalrif van de Ocean.

Kan jij ons team versterken?

Wil jij ons helpen om onze bezoekers een bijzondere dag te bezorgen en hen te verwonderen over de natuur en de dieren die Burgers' Zoo rijk is? Is een hoofdrol in dit avontuur op jouw lijf geschreven en wil jij je inzetten om onze gasten een onvergetelijke dag te bezorgen? Solliciteer dan op één van onze vacatures.

Dier- & Plantenverzorging

Dier- & Plantenverzorging

Heb jij een passie voor dier en natuur? Als Dier- & Plantverzorger bij Burgers 'Zoo ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de dieren en planten.

Op dit moment hebben wij geen vacatures.

Horeca

Horeca

Heb jij oog voor gastvrijheid en sta jij graag in contact met mensen? Op de afdeling Horeca zet jij je met het team in om bezoekers een hele bijzondere dag te bezorgen! 

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Weekend- en vakantiekrachten:

Merchandise

Merchandise

Vind jij het leuk om met bezoekers in contact te staan, kun je goed verkopen en ben jij sociaal en gastvrij ingesteld? Als medewerker Merchandise zorg je voor bezoekers voor een tastbare herinnering aan een bijzondere dag.

Op dit moment hebben wij geen vacatures. 

Technische Dienst

Technische Dienst

Ben jij technisch aangelegd en werk je graag met je handen? Vind je variatie in werkzaamheden prettig?  Als medewerker van de Technische Dienst bij Burgers' Zoo hou jij je bezig met de technische zaken binnen het dierenpark.

Op dit moment hebben wij geen vacatures. 

Kantoor & overig

Kantoor & overig

Achter het dierenpark staat een professionele organisatie. Lijkt het je wat om in een hecht team te werken en in een bijzondere werkomgeving? Zet je dan achter de schermen in bij één van onze afdelingen.

Op dit moment zoeken wij een:

Stage bij Burgers' Zoo

Burgers' Zoo is op zeer uiteenlopende gebieden een prachtig stage-adres om praktijkervaring op te doen en de theorie met de praktijk te verbinden. Voor meer informatie over de mogelijkheden van stage lopen bij Burgers' Zoo klik hier.

Educatieve vrijwilliger

Educatieve vrijwilliger

Als educatieve vrijwilliger vervul je een belangrijke rol bij het informeren van onze bezoekers over dieren en planten. 

Op dit moment hebben wij geen vacatures.

Solliciteren

Als je geïnteresseerd bent in één van de openstaande vacatures, stuur dan je CV en een motivatiebrief per e-mail naar info@burgerszoo.nl. Dit e-mailadres kun je ook gebruiken wanneer je vragen hebt over sollicitaties. Ook kun je de sollicitatie naar onderstaand adres sturen:

Burgers' Zoo
t.a.v. Mevrouw Taeymans
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem

Op een open sollicitatie voor één van de overige afdelingen sturen wij geen reactie. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement