Bedankt voor het aanvragen van een abonnement
Ga terug

Bedankt voor het aanvragen van een abonnement

Bedankt voor het aanvragen van uw abonnement. Op vertoon van een geldige legitimatie wordt er aan de kassa een digitale foto van u gemaakt en krijgt u, na betaling (contant of per pin), uw abonnementen mee. U ontvangt géén afhaalbericht. Hopelijk zult u het komende jaar genieten van ons park!

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer (026) 442 45 34 of stuur een e-mail naar info@burgerszoo.nl . 

Volg onze dieren op social media

Volg onze dieren op social media

Via onze Facebookpagina bieden wij onze fans elke dag content rondom onze dieren en dierverzorgers. Zo bent u als eerste op de hoogte van geboortes, dieren die gechipt worden of mooie foto's van andere bezoekers.

Via Instagram delen wij dagelijks prachtige foto's die gemaakt zijn door onze bezoekers. Ook vertellen wij er bijzondere feitjes over onze dieren. 

Op ons YouTube-kanaal gaat videoranger Noëlle elke week met een dierverzorger op pad. Daarnaast kunt u er genieten van ons tv-programma Burgers' Zoo Natuurlijk, de documentaire Project Mangrove en Stef & Ruub bouwen Burgers' Zoo. Jonge kijkers kunnen zich vermaken op het eigen YouTube-kanaal van Zoë & Silos.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van activiteiten en leuke verhalen in en rondom Burgers’ Zoo, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Burgers’ Zoo. Dan ontvangt u elke maand leuke artikelen, het laatste dierennieuws en achtergrondverhalen in uw mailbox!

Vraag hier de nieuwsbrief aan

Parkplattegrond

Burgers' Zoo kent een totale oppervlakte van 45 hectare! Wilt u zichzelf alvast voorbereiden op uw uitje naar Burgers' Zoo dan kunt u hieronder klikken op de plattegrond van ons park. Bekijk de plattegrond.

Openingstijden

Zomerseizoen:
Het zomerseizoen loopt gelijk met de zomertijd, onze openingstijden zijn hier ook op aangepast: dagelijks van 9.00 uur tot 18.00 uur

Winterseizoen:
Het winterseizoen loopt gelijk met de wintertijd, onze openingstijden zijn hier ook op aangepast: dagelijks van 9.00 uur tot 17.00 uur.