Scholen

Scholen

Basisscholen

Basisscholen

De wereld laten zien aan uw leerlingen? Rondlopen en zien wat voor een dieren er in de Bush leven? Kinderen de desert laten zien? Of liever de Afrikaanse savanne bekijken? Omdat Burgers’ Zoo grotendeels overdekt is, is Burgers’ Bush een ervaring bij elk weer type en dat zorgt er voor dat een dagje Burgers’ Zoo een schoolreisje zal worden om nooit te vergeten. 

Bekijk schoolreis

Voortgezet onderwijs

Voortgezet onderwijs

Wilt u een dag op stap met een groep scholieren uit het voortgezet onderwijs? Kom dan een dag de pracht en praal van de natuur ervaren. Wij bieden een speciaal tarief voor scholieren uit het voortgezet onderwijs.

 
 

Bekijk schoolreis

Schoolreis met duikbrevet

Schoolreis met duikbrevet

Kom met de hele klas naar Arnhem en haal een duikbrevet voor Burgers’ Ocean. Alle leerlingen krijgen namelijk een persoonlijk duikbrevet met opdrachten, weetjes en koppelingen naar het gratis lespakket. 

 
 

 Bekijk schoolreis

Kom gigantisch apenkooien!

Kom gigantisch apenkooien!

Er is niks zo leuk als de laatste gymles voor de schoolvakanties, want dan is het altijd apenkooien. Maar het kan nóg leuker, want bij Burgers’ Zoo in Arnhem kunnen uw leerlingen van 22 april t/m 2 juli tijdens hun schoolreisje gigantisch apenkooien! 

 

Bekijk apenkooien

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement