Stages horeca

Solliciteer direct Solliciteer direct

Een bijzondere werkomgeving

In Burgers’ Zoo gaan bezoekers zelf op ontdekkingsreis door natuurgebieden uit de hele wereld! Op hun avontuurlijke tocht maken ze op indrukwekkende kennis met de leefwerelden van Burgers' Zoo, zoals het tropisch regenwoud van de Bush en de rotswoestijn van de Desert). Nauwelijks bekomen van alle indrukken strekken ze onderweg op hun wereldreis even heerlijk hun benen in één van de vijf gethematiseerde restaurants, terwijl ze genieten van smakelijke dagverse gerechten die aansluiten bij het natuurgebied waar zij zich op dat moment bevinden. Voor deze restaurants zijn we op zoek naar een medewerker bediening. Kom jij ons team versterken? 

Stagemogelijkheden

Stagemogelijkheden

Binnen de Horeca zijn er mogelijkheden voor een stage van minimaal één maand. Studenten die een vakopleiding volgen, kunnen hiervoor een aanvraag indienen. Aanvangstijd is vanaf 09.00 uur; de eindtijd kan variëren tot uiterlijk 23.00 uur. Het is een voorwaarde is om op tijd te beginnen dus bedenk vooraf of je hier op tijd aanwezig kunt zijn.

Collega aan het woord

Aandacht voor elkaar

"Ik vind het heel fijn dat ik geen nummertje ben. Voordat ik hier kwam werken had ik dat wel gedacht, omdat het een groot bedrijf is, je hebt heel veel collega's. Maar nu ik hier een tijdje werk is mijn beeld helemaal omgeslagen en heb ik dat gevoel helemaal niet. Ik krijg ook persoonlijke aandacht van mijn leidinggevenden. Zowel van Alex en Bertine, maar ook van collega's. Iedereen staat open voor een praatje, dat maakt Burgers' Zoo wel echt leuk."

Floor, medewerker bediening

Solliciteer voor een stageplek

Wil je stage komen lopen op de afdeling horeca? Gebruik dan onderstaand formulier voor een open sollicitatie.

Over jou
Over de stage en je opleiding