Activiteiten

Activiteiten

Themawandelingen

Themawandelingen

Voor de bezoeker die Burgers’ Zoo eens vanuit een andere hoek wil zien, zijn er twee themawandelingen.

Het boekje 'Met de kleinkinderen op stap' is speciaal voor grootouders die het park met hun kleinkinderen bezoeken. Aan de hand van vragen over vroeger en de belevingswereld van kinderen nu wordt tijdens een wandeling door Burgers’ Zoo de generatiekloof op een heel gezellige en verrassende manier overbrugt! 

De themawandeling ‘Nooit te oud om te leren’ is bedoeld voor volwassen die meer willen weten over ouderdom bij dieren en planten. Welke dieren worden uitzonderlijk oud? Hoe zit het met de verzorging van hoogbejaarde dieren? Geniet je als dier op leeftijd meer aanzien binnen de groep, of zak je juist in rang? 

Beide wandelingen duren ongeveer 1,5 uur. Download de boekjes, print deze uit, zet de boekjes in elkaar en laat u door het park begeleiden!

Themawandeling ‘Biomimicry’

Themawandeling ‘Biomimicry’

Speciaal voor de volwassen abonnementhouders zetten we een biomimicry – rondleiding op touw! Ralph Vanwersch en Els Martijn van het Biomimicry Centre Nederland zijn echte experts en laten tijdens de één uur durende wandeling aan de hand van sprekende voorbeelden zien, wat de mens van de natuur kan leren. Deze wandeling vindt plaats op 23 april om 9.30 uur, voor deelname vragen we 1 Euro per persoon voor ons project in Belize. Aanmelding verplicht. 

Vroege Vogel Wandeling door de Bush

Vroege Vogel Wandeling door de Bush

Bij dit exclusieve programma gaat u al voor de algemene openingstijd van Koninklijke Burgers’ Zoo gids op ontdekkingstocht. De gidsen nemen u in kleine groepjes mee naar de ontwakende Bush, waar onder meer zeekoeien, otters en aardvarkens leven. Bij dag en dauw tal van exotische vogelsoorten in het Arnhemse regenwoud horen zingen en observeren bij hun ochtendrituelen: kan er voor natuurliefhebbers iets mooiers zijn? Dit jaar vinden de Vroege Vogel Wandelingen plaats op 11, 12, 25 en 26 maart en op 8 en 9 april. Op 1 en 2 april zijn Vroege Vogelwandelingen die worden afgesloten met een heerlijk luxe ontbijtbuffet. Aanmelding noodzakelijk. Kosten zie aanmeldformulier. 5 Euro per deelnemer gaat naar ons natuurbehoudsproject in Belize.

 

 

Burgers' Zoo nieuwsbrief

Burgers' Zoo nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van activiteiten en leuke verhalen rondom Burgers’ Zoo dan kunt u zich geheel kostenloos aanmelden voor de Burgers’ Zoo nieuwsbrief. Zo blijft u uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in Burgers' Zoo!

Vraag hier de nieuwsbrief aan >>>

Rondleidingen

Rondleidingen

U kunt in Burgers’ Zoo een avontuurlijke tocht maken door de Bush en bijna zoals een echte diepzeeduiker de Ocean verkennen. Maar tijdens het maken van deze tochten kunt u zich door een gids voor de schermen ook bij laten praten over al het pracht en praal dat de natuur te bieden heeft.

U zult dingen ontdekken die u waarschijnlijk zonder gids niet gezien zou hebben gezien. Een rondleiding heeft u al vanaf 25 euro en hiervan gaat ook nog vijf euro naar ons natuurgebied in Belize. Bekijk welke van onze rondleidingen het beste bij u past >>

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement