Activiteiten & evenementen

Activiteiten & evenementen

Vanaf 17 oktober: Kindercolleges 2018-2019

Vanaf 17 oktober: Kindercolleges 2018-2019

Gelijk met de winteravondlezingen gaan vanaf 17 oktober ons nieuwe seizoen van kindercolleges van start! Deze colleges zijn bedoeld voor jonge, enthousiaste jaarkaarthouders in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Meer over de thema’s, tijden en aanmelden vindt u op burgerszoo.nl/kindercolleges

Vanaf 17 oktober: Winteravondlezingen 2018-2019

Vanaf 17 oktober: Winteravondlezingen 2018-2019

Het nieuwe seizoen met winteravonden is van start gegaan! Op deze avonden organiseren we lezingen voor natuurliefhebbers. Deelname is voor abonnementhouders gratis! Meer over de thema’s, tijden en aanmelden vindt u op burgerszoo.nl/winteravondlezingen.

27 februari, 13 en 17 maart en 14 april: Op fotosafari met de dierverzorger

27 februari, 13 en 17 maart en 14 april: Op fotosafari met de dierverzorger

De huisfotograaf van Burgers’ Zoo geeft tips voor nog betere dierenfoto’s. Na een korte inleiding gaat u met uw eigen camera in het park op fotojacht. Wie komt met de meest geslaagde foto terug? Unieke kans om deze leuke workshop voor een zachte prijs te kunnen volgen!

Voorjaarsvakantie 2019: Burgers' Light

Voorjaarsvakantie 2019: Burgers' Light

In de voorjaarsvakantie van 2019 kunt u zich in Burgers' Zoo verwonderen aan een prachtig kleurrijk lichtspektakel. Bezoekers ontdekken honderden lichtfiguren op een route die voert door de Bush, Ocean en een gedeelte van het Park. Ga gezellig met familie, vrienden of kennissen op avontuur door het spannende nachtelijke tropisch regenwoud, de rotswoestijn en de tropische koraalzee! 

Bezoek Burgers' Light

16 maart:  Workshop ‘Olifanten van slurf tot staart’

16 maart: Workshop ‘Olifanten van slurf tot staart’

Van 10 tot 12 uur nemen we met deze workshop olifanten onder de loep: hoe werken de dierverzorgers met deze dieren, welke rol spelen ze in kunst en cultuur, wat zijn de biologische bijzonderheden? Kinderen van 6 tot 12 jaar blijven in zicht van de ouders, maar volgen hun eigen programma, terwijl de volwassen zich op hun niveau verdiepen in de olifanten. De kosten voor deelname bedragen 2€ per persoon.

 

 

16, 17, 30 en 31 maart &  6, 7, 20 en 21 april: Vroege Vogel Wandeling

16, 17, 30 en 31 maart & 6, 7, 20 en 21 april: Vroege Vogel Wandeling

Exclusieve wandelingen voor openingstijd in de Bush! Ga van 7.30 uur tot 9 uur op stap bij een Vroege Vogelwandeling! De kosten voor deelname bedragen 5€ per persoon voor natuurbehoud. Voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. 

6, 7, 20 en 21 april: Vroege Vissen Wandeling

6, 7, 20 en 21 april: Vroege Vissen Wandeling

Exclusieve wandelingen voor openingstijd in de Ocean! Ga van 7.30 uur tot 9 uur op stap bij een Vroege Vissen Wandeling! De kosten voor deelname bedragen 5€ per persoon voor natuurbehoud. Voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. 

7 april: Workshop ‘Poeslief en kattenkwaad’

7 april: Workshop ‘Poeslief en kattenkwaad’

Van 14 tot 16 uur bezoeken we de tijgers, leeuwen, cheeta’s en panters. Bij deze workshop volgen volwassenen en kinderen een apart programma, maar blijven wel dicht bij elkaar. Dit programma is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar.

De kosten voor deelname aan de workshop bedragen 2€ per persoon.

Meivakantie 2019: Gigantische Apenkooi

Meivakantie 2019: Gigantische Apenkooi

Burgers’ Zoo organiseert de grootste apenkooi van Nederland. Kinderen en volwassenen worden uitgedaagd om te klimmen, hangen, rennen, vliegen en springen over een creatief ontworpen parcours van klimtoestellen en speelattributen in de buitenlucht.

Zomervakantie 2019: Zoë & Silos - De Bush Musical

Zomervakantie 2019: Zoë & Silos - De Bush Musical

Na het grote succes van ‘Zoë & Silos - De Desert Musical’ presenteren Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment deze zomer een gloednieuwe musical met Zoë & Silos in de hoofdrol. In Zoë & Silos - De Bush Musical’ beleven ze een spannend avontuur, waarin het leven in een tropisch regenwoud op een kleurrijke en educatieve wijze centraal staat.

Zomervakantie 2019: Kids Zoomerweek in Burgers’ Zoo

Zomervakantie 2019: Kids Zoomerweek in Burgers’ Zoo

In de zomervakantie van 2019 kunnen kinderen die nu in groep 5 en 6 zitten genieten van een super gezellige Zoomerweek in Burgers’ Zoo! Een super toffe vakantieweek waarin jonge enthousiaste dierenfans vijf dagen achtereen (telkens 8.30 tot 17.30 uur) allerlei leuke afwisselende activiteiten doen als speurtochten, knutselen, leren over de dieren, spelen, gaan lekker ravotten.

De Kids Zoomerweek is alleen voor kinderen. De deelnamekosten zijn € 250 voor kinderen met een geldig abonnement en € 320 voor kinderen zonder abonnement. Deze kinderen krijgen bij start van de Zoomerweek een abonnement dat een jaar lang geldig is. Helaas is het aantal plaatsen beperkt, dus wees er op tijd bij!

Herfstvakantie 2019: LEGO Bricks in de Zoo

Herfstvakantie 2019: LEGO Bricks in de Zoo

In de herfstvakantie organiseren we een gloednieuw evenement voor jong en oud: LEGO Bricks in de Zoo! Overal in het park zijn levensgrote dierfiguren te ontdekken die helemaal zijn opgebouwd met behulp van honderdduizenden LEGO Bricks.

Kerstvakantie 2019: Pasar Malam

Kerstvakantie 2019: Pasar Malam

In de kerstvakantie organiseren we weer de zeer populaire Pasar Malam in de Bush! Op deze Indische nachtmarkt kunnen gasten genieten van authentieke Indische gerechten in het Bush Restaurant, van tientallen stands met veelal tropische producten en van zang en dans op twee podia.

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord