Activiteiten & evenementen

Activiteiten & evenementen

13 t/m 28 oktober:  Familierondleiding ‘OP DE SPOREN VAN DE DINO’S’

13 t/m 28 oktober: Familierondleiding ‘OP DE SPOREN VAN DE DINO’S’

Je wandelt met een dino-expert zomaar tussen dinosaurussen, alsof ze nooit zouden zijn uitgestorven! Welke planten zouden de plantenetende dino’s wel lekker vinden? Zouden sommige dino’s ook giftig zijn, met als nu gifslangen en gilamonsters? Deze expeditie lijkt wel een reis door de tijd! We bezoeken een aantal dino’s, een aantal andere dieren uit de oertijd én de nu levende verwanten van de dino’s. Geschikt voor kinderen tussen 4 en 10 jaar en hun ouders. Start 10 uur in de Bush, duur 1 uur, kosten voor de rondleiding - naast geldige entreekaart – 1 euro per deelnemer.

29 september t/m 28 oktober: Dino's in the zoo

29 september t/m 28 oktober: Dino's in the zoo

Deze herfstvakantie veroveren ruim 50 levensechte dino’s tot wel 12 meter lang ons dierenpark! Van 29 september t/m 28 oktober staan bezoekers oog in oog met spectaculaire dinosaurussen op ware grootte die écht bewegen en brullen.

Vanaf 17 oktober: Kindercolleges

Vanaf 17 oktober: Kindercolleges

Gelijk met de winteravondlezingen gaan vanaf 17 oktober ons nieuwe seizoen van kindercolleges van start! Deze colleges zijn bedoeld voor jonge, enthousiaste jaarkaarthouders in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Meer over de thema’s, tijden en aanmelden vindt u op burgerszoo.nl/kindercolleges

Vanaf 17 oktober: Winteravondlezingen

Vanaf 17 oktober: Winteravondlezingen

17 oktober start weer ons nieuwe seizoen van winteravonden! Op deze avonden organiseren we avondlezingen voor natuurliefhebbers plaats. Deelname is voor abonnementhouders gratis! Meer over de thema’s, tijden en aanmelden vindt u op burgerszoo.nl/winteravondlezingen.

4 november: Familierondleiding ‘Ocean-tour’

4 november: Familierondleiding ‘Ocean-tour’

Deze rondleiding is gericht op gezinnen met kinderen van 6 t / m 12 jaar. Deze activiteit is niet geschikt voor jongere kinderen. Samen met de gids staat deelnemers heel veel over vissen en koralen. Ze mag een kijkje in de waterfabriek nemen! Deelname met buggy's van rolstoelen helaas niet mogelijk. Bijdrage voor de rondleiding 1 euro per persoon.

Kerstvakantie: Pasar Malam

Kerstvakantie: Pasar Malam

In de kerstvakantie organiseren we weer de zeer populaire Pasar Malam in de Bush! Op deze Indische nachtmarkt kunnen gasten genieten van authentieke Indische gerechten in het Bush Restaurant, van tientallen stands met veelal tropische producten en van zang en dans op twee podia.

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement