Ga terug

Volg Burgers' Zoo

Mediakanalen van Burgers' Zoo

Facebook

Op onze Facebookpagina delen we mooie foto's en bijzondere video's van voor en achter de scherm van Burgers' Zoo.

Instagram

Volg ons op Instagram voor de mooiste dierenfoto's gemaakt door onze bezoekers en onze dierverzorgers.

Twitter

Volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van alle actuele ontwikkelingen in het park.

Burgers' Zoo Snapshot

In dit spel ga je op avontuur door de verschillende leefwerelden van Burgers’ Zoo, zoals het tropisch regenwoud van de Bush en het tropisch koraalrif van de Ocean. 

Nieuws

Op onze website houden we bezoekers uitgebreid op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het park. Bovendien plaatsen we meerdere keren per week interessante artikelen over de dieren en natuur in Burgers' Zoo.

Burgers' Zoo op Apple TV

Met onze Apple TV app tover je mooie videobeelden van Burgers' Zoo op je televisie. Breng de Bush, Desert, Ocean en andere delen van het Arnhemse dierenpark naar je huiskamer!

Onze dieren

Lees alles over de dieren van Burgers' Zoo. Laat u inspireren en verrassen door de bijzondere weetjes, filmpjes en mooie foto's!

Videorangers Puck en Jari

Volg videorangers Puck en Jari op ons YouTube-kanaal en kijk wekelijks mee welke avonturen ze beleven in Burgers' Zoo.

Parkgids

Met de Parkgids neemt u als het ware een kijkje achter de schermen en krijgt u een goed inzicht in het reilen en zeilen van Koninklijke Burgers' Zoo.

ZieZoo

Abonnementhouders ontvangen elke vier maanden gratis het dierentuinmagazine ZieZoo. In elke ZieZoo wordt u bijgepraat over de ontwikkeling in Burgers' Zoo.

Nieuwsbrief

In de nieuwsbrief van Burgers' Zoo wordt u op de hoogte gehouden van leuke verhalen rondom Burgers' Zoo en het laatste nieuws over onze dieren!

Zoë & Silos de tv-serie

De avontuurlijke Zoë wil niets liever dan dierenverzorgster worden in Burgers’ Zoo. Met regelmaat bezoekt ze het park, waar ze op een dag Silos ziet. Silos, stagiair in Burgers' Zoo, hoopt later ranger te worden in de mangrove van Belize.

Project Mangrove

In de vierdelige documentaire 'Project Mangrove: Een stukje Belize in Arnhem' wordt de bouw van de Mangrove in Burgers' Zoo gevolgd.

360-graden video's 

Met de 360-graden video's kunt u waar ook ter wereld een bezoek brengen aan Burgers’ Zoo. U waant zich in een andere wereld, u staat tussen de giraffen en ziet hoe de stokstaartjes nieuwsgierig kijken naar wat u in hun verblijf doet.

Burgers' Zoo Natuurlijk seizoen 1 & 2

In de eerste twee seizoenen krijgen kijkers een kijkje voor en achter de schermen van Burgers’ Zoo. Op YouTube kunnen alle fragmenten van het programma worden teruggekeken.

Burgers' Zoo Natuurlijk seizoen 3 & 4

In Burgers' Zoo Natuurlijk leren kijkers in één minuut een dier uit Burgers' Zoo beter kennen aan de hand van verrassende weetjes.

Burgers' Zoo & Waarom magazine

Burgers Zoo & Waarom geeft antwoord op jouw vraag. En het leuke is: je kan zelf helpen met het vinden van het antwoord!

Burgers' Zoo & Waarom tv 

Burgers Zoo & Waarom geeft antwoord op jouw vraag. En het leuk is: je kan zelf helpen met het vinden van het antwoord!

Drukte in de Dierentuin

Drukte in de Dierentuin was tot 2014 in Nederland te volgen op SBS6 en is momenteel in België te zien op België 1.

De Leeuwenkuil

In deze serie beleven Daniel en Suzina Durvers allerlei spannende avonturen in het dierenpark Durvers’ Zoo. De boomhut De Leeuwenkuil is een plek waar Daniel en Suzin allerlei spannende avonturen beleven.

Instagram verjaardagskalender

Recent hebben wij een Instagram verjaarsdagkalender uitgebracht! In deze kalender zijn alleen maar foto's te vinden die gemaakt zijn door onze bezoekers. Hoe tof is dat?!