Burgers' Zoo Snapshot

Burgers' Zoo Snapshot

Maak de mooiste dierenfoto's!

Ben je klaar voor een spannend en kleurrijk avontuur? Met Burgers’ Zoo Snapshot word je zelfs letterlijk voor de leeuwen gegooid! Je krijgt de opdracht om in een 360 graden wereld de mooiste dierenfoto’s te maken voor een foto-expositie. Zet jij zwemmend onder water in de Ocean de hamerhaai op de foto? En durf je snel een foto te maken van de Sumatraanse tijger die recht op je af komt? Wacht dan niet langer en ga meteen aan de slag!

Op avontuur in de leefwerelden van Burgers' Zoo

In het spel ga je op avontuur door de verschillende leefwerelden van Burgers’ Zoo: het tropisch regenwoud van de Bush, de rotswoestijn van de Desert, de Oost-Afrikaanse savanne van de Safari, het tropisch koraalrif van de Ocean en het Maleise tropenbos van de Rimba. Per leefwereld krijg opdrachten om bepaalde foto’s van dieren te maken.

De perfecte foto

In een digitale 360 graden omgeving moet je op zoek naar het juiste fotomoment. Zo moet je in de Ocean bijvoorbeeld op zoek naar de zwartpunthaai, in het Park naar de gorilla, of in de Bush naar het aardvarken.

 

Uitdagende opdrachten

Soms moet je echt iets ontdekken, terwijl het een andere keer een kwestie is van de juiste timing. Met het vervullen van de juiste opdracht, win je leuke infokaarten en kun je nieuwe levels ontsluiten, oftewel de volgende leefwereld.

Download Burgers' Zoo Snapshot!

Zet jij zwemmend onder water in de Ocean de hamerhaai op de foto? En durf je snel een foto te maken van de Sumatraanse tijger die recht op je af komt? Wacht dan niet langer en download Burgers' Zoo Snapshot nu!

Download Android

Downloadi OS

Download nu!

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord