Arrangementen

Arrangementen

Pinguïn Arrangement

Pinguïn Arrangement

Voor een compleet dagje uit in Burgers’ Zoo hebben wij zorgvuldig een mooi totaalarrangement voor u samengesteld. Het Pinguïn Arrangement maakt Burgers’ Zoo extra uniek voor uw gezelschap.

Het Pinguïn Arrangement bestaat uit:

  1. Toegang tot Burgers' Zoo.
  2. Ontvangst tussen 9:00 en 11:00 uur in het Park Restaurant met koffie, thee en appeltaart van het "Vlaamsch Broodhuys".
  3. Lunch om 12:30 uur in het Bush Restaurant, bestaande uit royaal belegde broodjes, versgebakken muffin, Beter Leven kroket met brood, lunchdranken en handfruit.
  4. Afsluiting van de dag op een door u gewenst tijdstip met een beker vers gebakken frites en een drankje naar keuze in het Park Restaurant of het Bush Restaurant, middels coupons.
  5. Een Livingstone tropenhoed als herinnering aan uw dagje uit in Burgers' Zoo!
Tarieven
Kinderen 0 t/m 3 jaar € 19,50 p.p.
Kinderen 4 t/m 9 jaar € 29,95 p.p.
Volwassenen € 39,95 p.p.

Het Pinguïn Arrangement is te reserveren voor groepen van minimaal 10 personen tot maximaal 35 personen. Arrangementen kunnen tot uiterlijk één week van tevoren geboekt worden. Verzeker u tijdig van een reservering, want het boeken van arrangementen vindt plaats op basis van beschikbaarheid.

Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis entree. In het formulier kunt u aangeven of u voor deze kinderen het arrangement wel of niet wenst te reserverenArrangementen dienen minimaal 1 week van tevoren te worden geboekt. 

Pinguïn Arrangement bestellen

Pinguïn Arrangement bestellen

Contactgegevens
Informatie bezoek
Groepsamenstelling
Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang
Combi-deals in onze restaurants

Combi-deals in onze restaurants

In zowel het Bush-, Safari als Park Restaurant bieden wij combi-deals.  Combi-deals zijn niet van te voren te reserveren en alleen te bestellen op de dag zelf in het desbetreffende restaurant. 

Algemene combi-deals zijn in alle restaurants verkrijgbaar, daarnaast heeft ieder restaurant een eigen combi-deal afgestemd op het thema van het restaurant.

Algemeen

Koffie/thee met appeltaart

Chocomel/Fristi met muffin

 

€ 5,00

€ 4,50

 

Park Restaurant
Family Deal:
- 4 keer friet
- 4 keer kroket
- 4 keer frisdrank naar keuze

Klassieke hamburger, friet en frisdrank naar keuze


€22,50

 

€ 9,75

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement