Burgers' Zoo & Waarom

Burgers' Zoo & Waarom

Burgers' Zoo & Waarom op Telekids

Burgers' Zoo & Waarom geeft antwoord op jouw vraag. En het leuke is: je kan zelf helpen met het vinden van het antwoord! Dit kan betekenen dat je zelf in het water naast een zeekoe moet staan of dat je een rog uit zijn bassin haalt en samen met een verzorger de rog gaat meten of dat je een vogel moet lokken door hem te voeren om zo je antwoord te krijgen.

Maar…je krijgt maar beperkte tijd om je antwoord te vinden. Als je niet op tijd terug bent, kan de beam-machine je niet terug sturen naar de plek waar je vandaan kwam.

Op dit moment vinden er geen nieuwe opnames plaats, zodoende is het niet mogelijk om nieuwe vragen in te sturen. Je kan je vragen ook stellen via Twitter en Facebook.

Bekijk uitzendingen terug >>>

Burgers' Zoo & Waarom magazine

Burgers Zoo & Waarom geeft antwoord op jouw vraag. En het leuk is: je kan zelf helpen met het vinden van het antwoord! Dit kan betekenen dat je zelf in het water naast een zeekoe moet staan of dat je een rog uit zijn bassin haalt en samen met een verzorger de rog gaat meten of dat je een vogel moet lokken door hem te voeren om zo je antwoord te krijgen.

Dat kan op tv en ook in het Burgers' Zoo & Waarom magazine. In dit blad worden antwoorden gegeven op nog veel meer vragen. Burgers' Zoo abonnementhouders krijgen het magazine, samen met de ZieZoo, gratis thuis gestuurd.

Bz Waarom Magazines

 

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord