Zoë is terug… met Silos!

Zondag 16 april start een tiendelige televisieserie op Telekids

Vaste bezoekers kennen haar al van de musical Deep Ocean Monsters: Zoë! Vanaf zondag 16 april start een tiendelige televisieserie op Telekids, waarin Zoë de hoofdpersoon is. En vanaf 8 juli is Zoë ook weer in ons park te bewonderen met haar nieuwe vriendje Silos in de gloednieuwe Mangrove Musical!

Deep Ocean Monsters 1-800

Deep Ocean Monsters

Meer dan 80.000 bezoekers hebben Zoë in de zomer van 2016 leren kennen als de hoofdpersoon van onze musical Deep Ocean Monsters. Zoë is een razend enthousiast, heel leergierig meisje dat niets liever wil dan dierverzorger worden in Burgers’ Zoo. In de musical Deep Ocean Monsters daalde ze in haar droom af naar de bodem van de diepzee, waar ze in een kleurrijk, muzikaal avontuur kennis maakte met Blobby de Blobvis, Spic de Diepzeepissebed en Angel de Hengelvis. Zoë wist met haar spetterende optreden al het hart te veroveren van jong en oud!

Zoe En Silos -167-800

Zoë & Silos: de televisieserie

Zoë is weer terug… en hoe! Burgers’ Zoo heeft een tiendelige televisieserie in het dierenpark opgenomen over Zoë. Ze is als abonnementhouder heel vaak in Burgers’ Zoo te vinden, waar ze opvalt door haar grote kennis van de dieren en de natuur. Zo leert ze hoofdverzorger Lex kennen, bij wie ze regelmatig een rondleiding volgt, en de twee jonge dierverzorgers Silos en Tom. De vader van Silos komt uit Belize, waar hij parkranger is in het natuurgebied dat Burgers’ Zoo al jarenlang succesvol beschermt in dit Midden-Amerikaanse land. Al snel ontstaat er wat rivaliteit tussen Silos en Tom: hoewel Silos Tom als zijn collega en vriend ziet, gaat Tom vooral de strijd met hem aan. Tom ziet Silos juist als een rivaal en wil hem telkens te slim af zijn. Als beide jongens behoorlijk onder de indruk raken van de knappe, enthousiaste Zoë neemt ook de spanning toe en gebeuren er plotseling raadselachtige dingen in het park… Hoe het allemaal afloopt? Bekijk de tien0delige serie online!

Selectie Zoe En Silos -316_ingezoomd -800

Mangrove Musical: vanaf 8 juli 2017

The story continues! Zoë en Silos beleven in de zomer van dit jaar een spannend avontuur in de wereld van de mangrove! Vanaf 8 juli tot en met 27 augustus 2017 kunnen bezoekers van Burgers’ Zoo meerdere malen per dag naar een speciaal voor ons park ontworpen Mangrove Musical komen kijken in het Auditorium van het Safari Meeting Centre. Abonnementhouders mogen de musical gratis bezoeken en ook voor andere gasten met een geldig entreekaartje voor Burgers’ Zoo geldt dat ze niets extra’s hoeven te betalen om de musical bij te wonen. Houd onze website in de gaten voor nieuws en updates! Tot ziens in juli en augustus!

Terug naar Burgers' Zoo