Leidinggevende Bediening

Solliciteer direct Solliciteer direct

Jouw verantwoordelijkheid: 

Van elke gast een heel tevreden gast te maken, dát ligt in handen van jouw team en de verantwoordelijkheid om dat te begeleiden vind jij het einde! Geen wonder want gastgerichtheid én medewerkers coachen zit in jouw bloed. 

Jouw taken:

Jouw taken:

Samen met je team zorg je ervoor dat onze gasten onvergetelijke herinneringen voor de toekomst maken. Waarom? Omdat jij de komst van onze gasten zorgvuldig voorbereidt, onze gasten welkom heet en bedient met een glimlach, alles lekker fris en voldoende aanwezig is en je met volle overtuiging de heerlijke gerechten aanbiedt. Gerechten die jouw collega’s van de keuken met zorg hebben bereid.

 

Dankzij jou komen onze gasten terug en besteden hun geld aan een onvergetelijke dag. Geld dat Burgers’ Zoo weer besteedt aan natuurbehoud. Daar draag jij dus mooi aan bij. Samen voor natuurbehoud!

Jouw specialiteiten:

Jouw specialiteiten:

Van jouw leidinggevende capaciteiten en jouw gastgerichtheid worden wij blij, net als van jouw scherpe blik die het werk ziet en weet wat er moet gebeuren. Je ziet er verder altijd verzorgd uit en je weet dat wisselende diensten nu eenmaal bij je werk horen, dat heb je inmiddels ervaren in andere banen.   

Jouw sollicitatie: 

Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan ons mooie park én aan natuurbehoud? Vul snel onderstaand formulier in en voeg je CV toe.