Wij zoeken een leidinggevende keuken (32-38 uur)

Solliciteer direct Solliciteer direct

Wil jij een team aansturen en jezelf verder ontwikkelen als leidinggevende in een van onze restaurants? Kom in de mooiste dierentuin werken en wij helpen jou met je carrière goals!

In de horeca van Burgers’ Zoo is gastvriendelijkheid altijd het vertrekpunt. Wil jij onze gasten oprecht enthousiast welkom heten? En straal jij graag je passie voor het vak uit, zodat je onze gasten een bijzondere ervaring mee kunt geven dankzij jouw betrokkenheid en positieve uitstraling? We willen onze bezoekers laten genieten van eerlijke, ambachtelijke producten met een hoogwaardige kwaliteit. Duurzaamheid is belangrijk bij alle keuzes die we maken.

 

Een bijzondere werkomgeving

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark, dat regelmatig op positieve wijze in de belangstelling staat van de nationale en internationale media. Onze ruim 1,1 miljoen gasten per jaar komen vanuit binnen- en buitenland naar Arnhem gereisd vanwege het bijzondere karakter van ons park én de indrukwekkende beleving van dieren en natuur. Draag jij graag je steentje bij om het onze gasten helemaal naar de zin te maken?

Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

Hier staan wij voor

De functie

In deze functie kun je op verschillende locaties te werk gaan, in een van onze restaurants. Onze keuken verzorgt het foodgedeelte voor evenementen maar ook voor onze dag bezoekers. Wij bieden een variëteit arrangementen aan, zowel nationaal als internationaal. Voor jou maakt het niet uit of het kleinere partijen of grotere partijen gaat (van tientallen tot een paar duizend), je blijft de kwaliteit en kwantiteit bewaken. Het coördineren van de voorbereidingen is hierbij van groot belang, inclusief  het begeleiden & opleiden van medewerkers. Dit laatste doe je o.a. vanuit passie, betrokkenheid, duidelijkheid en door een voorbeeldrol te zijn.

 

Je belangrijkste taken

 • Coördineren en aansturen van de uitvoering van de werkzaamheden in de keuken
 • Begeleid en draagt bij aan de ontwikkeling van (nieuwe) collega's
 • Creatief meedenken in assortiment.

 • Het bereiden van gerechten met verse grondstoffen volgens recept en planning
 • Het uitvoeren van à la minute-kookwerkzaamheden in een front-cooking situatie
 • Adviseren van gasten

Functie-eisen

 • Gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan
 • Representatief
 • Communicatief

 • Pré SVH-leermeesterdiploma
 • Bereid om in wisselende diensten te werken van maandag tot en met zondag (incl. feestdagen en vakanties)

Wij bieden 

 • Een leuke en afwisselende functie in een unieke werkomgeving
 • Een betrokken en gedreven team
 • Salaris conform Leisure CAO
 • Gratis parkeren
 • In de regel werken vanaf 09.00 uur
 • Personeelskorting op diverse producten
 • Aandacht voor onze medewerkers

 

 

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen.

Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grenst direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Interessante voordelen

Bij ons krijg je helderheid, eerlijkheid en duidelijkheid: arbeidsvoorwaarden conform Leisure cao en dus geen onzekere zzp-toestanden. Bovendien krijg je goede aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je bezoek aan andere dierentuinen en dagattracties ​in Nederland met de Club van Elf en NVD-pas (Nederlandse Vereniging van Dierentuinen), een pensioenregeling en korting op twee verschillende zorgverzekeringen. Ook in onze winkels en restaurants geniet je van kortingsvoordelen op vertoon van je medewerkerspas.

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde mensen, die graag met hart en ziel aan de slag gaan om onze gasten een onvergetelijke dag uit te bezorgen. Is deze omschrijving echt op jouw lijf geschreven? Dan zien we je hopelijk graag snel in Burgers’ Zoo!

Solliciteer als medewerker keuken

Sluit deze baan uitstekend aan bij jouw kwaliteiten en sta je te popelen om in dit avontuur te stappen? Maak je dan via onderstaand formulier aan ons bekend, en stuur ons je CV ter attentie van Joyce Tap (HR Adviseur): werving@burgerszoo.nl