Leidinggevende Keuken

Solliciteer direct Solliciteer direct

Jouw verantwoordelijkheid: 

De verantwoordelijkheid om elke gast te laten genieten van onze heerlijke gerechten ligt in jouw handen en dat geeft jou een kick! Geen wonder want zorgen voor lekker eten is aan jou wel besteed! En juist dát breng jij over aan jouw team, zodat ook zij die passie in hun werk kunnen stoppen.   

Jouw taken:

Jouw taken:

Dankzij jou maken onze gasten onvergetelijke herinneringen voor de toekomst. Waarom? Omdat jij met zorg de uiteenlopende gerechten klaarmaakt voor onze gasten en jouw team hierin begeleidt en opleidt. Altijd vers bereid en met zorg voor kwaliteit.     

 

Dankzij jou komen onze gasten terug en besteden hun geld aan een onvergetelijke dag. Geld dat Burgers’ Zoo weer besteedt aan natuurbehoud. Daar draag jij dus mooi aan bij. Samen voor natuurbehoud!   

Jouw specialiteiten:

Jouw specialiteiten:

Van jouw liefde voor eten en jouw vaardigheden om dat goed klaar te maken worden wij blij. Je weet daarnaast dat goed communiceren in een keuken heel belangrijk is en ook daar draag jij aan bij en je begeleidt je medewerkers hierin. Je ziet en weet wat er moet gebeuren. Je weet verder dat wisselende diensten nu eenmaal bij je werk horen, dat heb je inmiddels ervaren in andere banen.   

Jouw sollicitatie: 

Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan ons mooie park én aan natuurbehoud? Vul snel onderstaand formulier in en voeg je CV toe.