Wij zijn op zoek naar enthousiaste weekend- en vakantiekrachten (entree)

Solliciteer direct Solliciteer direct

Koninklijke Burgers' Zoo is één van de grootste dierenparken van Europa waarbij onze bezoekers belangrijk zijn en welzijn van de dieren voorop staat. We willen onze bezoekers niet uitsluitend een leuke dag uit bezorgen. We zien het als onze missie om (bedreigde) diersoorten te beschermen en te behouden. Daarnaast zijn natuur en natuurbeleving essentieel voor het welzijn van mensen. Burgers' Zoo wil bezoekers de verwonderlijke wereld van de natuur laten beleven om te inspireren en iets mee te geven.

Een bijzondere werkomgeving

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark, dat regelmatig op positieve wijze in de belangstelling staat van de nationale en internationale media. Onze ruim 1,1 miljoen gasten per jaar komen vanuit binnen- en buitenland naar Arnhem gereisd vanwege het bijzondere karakter van ons park én de indrukwekkende beleving van dieren en natuur. Draag jij graag je steentje bij om het onze gasten helemaal naar de zin te maken?

Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

Over Burgers' Zoo

De functie

Koninklijke Burgers' Zoo is een echt familiebedrijf waar betrokkenheid hoog in het vaandel staat. Voor de entree van ons park (receptie, entree en parkeren) zoeken wij momenteel enthousiaste weekend- en vakantiekrachten. Vind jij het helemaal geweldig om onze gasten een onvergetelijk en onbezorgd dagje uit te geven? Lees dan snel verder.

Je kunt je in deze functie vastbijten in:

  • Een gastvriendelijke en enthousiaste ontvangst van onze bezoekers en zakelijke gasten, in het Nederlands, Duits of Engels.

We passen bij elkaar als je:

  • Gastgericht, representatief, enthousiast en stressbestendig bent. Je bent bereid net dat stapje meer te doen om de bezoeker een geweldig dagje uit te geven.
  • Flexibel inzetbaar bent: dit houdt in dat je minimaal één dag in het weekend beschikbaar bent. Daarnaast ben je beschikbaar op feestdagen en in de vakanties.
  • Graag samenwerkt met je collega’s maar je ook prima zelfstandig kunt redden.

Wat tref je bij ons aan:

  • Een unieke werkplek met onze kolonie Zwartvoetpinguïns om de hoek!
  • Salaris conform Dierentuin cao.
  • Een enthousiast en gemotiveerd team.

Solliciteer als weekend- en vakantiekracht (entree)

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en CV, liefst voorzien van een foto van jezelf. Je kunt reageren via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar solliciteren@burgerszoo.nl