Wij zijn op zoek naar enthousiaste weekend- en vakantiekrachten (entree)

Solliciteer direct Solliciteer direct

Koninklijke Burgers' Zoo is één van de grootste dierenparken van Europa waarbij onze bezoekers belangrijk zijn en het welzijn van de dieren voorop staat. Het gaat er niet alleen om onze bezoekers een leuke dag uit te bezorgen, maar ook om ze wat mee te geven. We zien het dan ook als onze missie om (bedreigde) diersoorten te beschermen en te behouden. Daarnaast is de natuur en natuurbeleving essentieel voor het welzijn van mensen. Burgers' Zoo wil de mensen zoveel mogelijk de verwonderlijke wereld van de natuur te laten beleven om ze daarmee te inspireren, iets mee te geven, zo mogelijk hun gedrag te beïnvloeden en ze samen te laten genieten van alles wat de natuur ons geeft.

Een bijzondere werkomgeving

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark, dat regelmatig op positieve wijze in de belangstelling staat van de nationale en internationale media. Onze ruim 1,1 miljoen gasten per jaar komen vanuit binnen- en buitenland naar Arnhem gereisd vanwege het bijzondere karakter van ons park én de indrukwekkende beleving van dieren en natuur. Draag jij graag je steentje bij om het onze gasten helemaal naar de zin te maken?

Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

Over Burgers' Zoo

De functie

Koninklijke Burgers' Zoo is een echt familiebedrijf waar betrokkenheid hoog in het vaandel staat. Voor de entree van ons park (receptie, entree en parkeren) zoeken wij momenteel enthousiaste weekend- en vakantiekrachten. Vind jij het helemaal geweldig om onze gasten een onvergetelijk en onbezorgd dagje uit te geven? Lees dan snel verder.

Je kunt je in deze functie vastbijten in:

  • Een gastvriendelijke en enthousiaste ontvangst van onze bezoekers en zakelijke gasten, in het Nederlands, Duits of Engels.

We passen bij elkaar als je:

  • Gastgericht, representatief, enthousiast en stressbestendig bent.
  • Flexibel inzetbaar bent: dit houdt in dat je minimaal één dag in het weekend beschikbaar bent. Daarnaast ben je ruim beschikbaar op feestdagen en in de vakanties. Ook door de week beschikbaar? Dan is dit zeker bespreekbaar.
  • Zelfstandig kunt werken maar ook een teamplayer bent.
  • Beschikt over een goede rekenvaardigheid.

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen.

Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grens direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Interessante voordelen

Bij ons krijg je helderheid, eerlijkheid en duidelijkheid: arbeidsvoorwaarden conform Dierentuin cao. We bieden een leuke afwisselende en uitdagende functie in een unieke werkomgeving. 

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde mensen, die graag met hart en ziel aan de slag gaan om onze gasten een onvergetelijke dag uit te bezorgen. Kom jij ons enthousiast en gemotiveerd team versterken? Dan zien we je hopelijk graag snel in Burgers’ Zoo!

Solliciteer als weekend- en vakantiekracht (entree)

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en CV, liefst voorzien van een foto van jezelf. Je kunt reageren via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar solliciteren@burgerszoo.nl