Wij zoeken een schoonmaker

Solliciteer direct Solliciteer direct

Wist jij dat wij een enthousiast, gastvrij en hecht schoonmaak team hebben bij Burgers’ Zoo? Klinkt dit als muziek in de oren? Solliciteer dan direct!

In Koninklijke Burgers’ Zoo gaan bezoekers zelf op ontdekkingsreis door natuurgebieden uit de hele wereld! Op hun avontuurlijke tocht maken ze op indrukwekkende kennis met de leefwerelden van Burgers' Zoo, zoals het tropisch regenwoud van de Bush en de rotswoestijn van de Desert. In de horeca van Burgers’ Zoo is gastvriendelijkheid altijd het vertrekpunt. Wil jij onze gasten oprecht enthousiast welkom heten? En straal jij graag je passie voor het vak uit, zodat je onze gasten een bijzondere ervaring mee kunt geven dankzij jouw betrokkenheid en positieve uitstraling? We willen onze bezoekers laten genieten van eerlijke, ambachtelijke producten met een hoogwaardige kwaliteit. Duurzaamheid is belangrijk bij alle keuzes die we maken.

 

Een bijzondere werkomgeving

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark, dat regelmatig op positieve wijze in de belangstelling staat van de nationale en internationale media. Onze ruim 1,1 miljoen gasten per jaar komen vanuit binnen- en buitenland naar Arnhem gereisd vanwege het bijzondere karakter van ons park én de indrukwekkende beleving van dieren en natuur. Draag jij graag je steentje bij om het onze gasten helemaal naar de zin te maken?

Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

 

Wat vragen wij

 

Van al onze schoonmaakmedewerkers vragen wij: enthousiasme, passie en met z’n allen hard werken aan een optimale dag uit voor onze gasten. Er is plek voor mensen die bereid zijn om te blijven leren en verder leggen wij de  nadruk op werkplezier en collegialiteit.

 

 

Taken

  • Schoonmaken van publieke ruimtes
  • Schoonmaken van kantoren
  • Zemen van ramen en deuren

  • Soppen, stoffen en stofzuigen
  • Wassen en strijken van werkkleding

Functie-eisen

  • Vriendelijk, zelfstandig en collegiaal
  • Iemand die nauwkeurig en netjes werkt, goed overzicht kan houden en fijn samenwerkt met collega’s

  • Er zin in hebben en het niet erg te vinden om de handen uit de mouwen te steken
  • Bereidheid om in wisselende diensten te werken van maandag tot en met zondag (ook feestdagen en vakanties) Let wel: een dienst kan vanaf 06.30 uur beginnen.

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen.

Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grenst direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Interessante voordelen

Bij ons krijg je helderheid, eerlijkheid en duidelijkheid: arbeidsvoorwaarden conform Leisure cao en dus geen onzekere zzp-toestanden. Bovendien krijg je goede aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je bezoek aan andere dierentuinen en dagattracties ​in Nederland met de Club van Elf en NVD-pas (Nederlandse Vereniging van Dierentuinen), een pensioenregeling en korting op twee verschillende zorgverzekeringen. Ook in onze winkels en restaurants geniet je van kortingsvoordelen op vertoon van je medewerkerspas.

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde mensen, die graag met hart en ziel aan de slag gaan om onze gasten een onvergetelijke dag uit te bezorgen. Is deze omschrijving echt op jouw lijf geschreven? Dan zien we je hopelijk graag snel in Burgers’ Zoo!

Solliciteer als schoonmaker

Sluit deze baan uitstekend aan bij jouw kwaliteiten en sta je te popelen om in dit avontuur te stappen, dan ontvangen wij graag je motivatie en CV door onderstaand formulier in te vullen of te mailen naar: werving@burgerszoo.nl, ter attentie van Joyce Tap (HR Adviseur).