Kan ik bij Burgers' Zoo gebruik maken van de Gelrepas?

In 2021 is de Gelrepas ook bij Burgers’ Zoo geldig. De Gelrepashouder krijgt korting (Volwassene betaalt €19,50 en kind 4-9 jaar €17,00). Het is ook mogelijk om een abonnement aan te schaffen en met het tegoed van de Gelrepas uw abonnement te betalen. Er is geen korting op een abonnement. Een Gelrepas is persoonsgebonden, dus vergeet uw legitimatie niet en alleen de houder van de pas krijgt korting en kan met het tegoed betalen. Zie de website van Gelrepas voor meer informatie. 

Mijn abonnement loopt binnenkort af. Hoe kan ik nu verlengen?

Voor afloop van uw abonnement ontvangt u van ons een link per email waarmee u digitaal uw abonnementen kunt verlengen. Deze eerste email ontvangt u ongeveer één maand voor de afloopdatum. Voor het behoud van de verleng korting dient u vóór afloop van het abonnement te verlengen.

Heeft u geen mail van ons ontvangen, of verwacht u dat wij niet in het bezit zijn van uw juiste mailadres? Stuurt u ons dan alstublieft een mail met uw gegevens (naam en adres), zodat wij uw mailadres aan uw abonnementen kunnen koppelen.

Indien het voor u niet mogelijk is om digitaal te verlengen, is het ook nog mogelijk om dit aan onze kassa te regelen zoals voorheen. Doet u dit wel voor afloop van uw abonnement voor het behoud van uw opgebouwde korting.

Ik heb een verjaardagskaart. Blijft deze geldig?

Uw verjaardagskaart heeft een geldigheid van drie maanden. U kunt de kortingscode gebruiken om tickets te kopen via de site: www.burgerszoo.nl/jarig. U kunt de code in de laatste stap inwisselen. U dient daarnaast nog wel een reservering te maken voor uw bezoek aan ons park. Dit gaat via: www.burgerszoo.nl/reserveren.

Zijn er extra kosten verbonden aan het reserveren van 'tijdstip van binnenkomst'?

Nee, hier zijn geen kosten aan verbonden. Het reserveren van een tijdstip van binnenkomst is echter verplicht voor elke bezoeker – ongeacht of u abonnementhouder bent, of niet. Komt u met drie leden van uw huishouden naar ons park, dan heeft u naast een geldig toegangsbewijs / abonnement ook een 'tijdstip van binnenkomst' per persoon nodig. Deze zullen op één e-ticket komen te staan. In dit voorbeeld staat er op het e-ticket bij ‘Reservering voor binnenkomst’ '3x' vermeld, wat betekent dat u voor 3 personen een tijdstip van binnenkomst heeft gereserveerd. Ook voor kinderen onder 4 jaar dient een reservering gemaakt te worden.

Waarom kan ik als abonnementhouder maar één tijdslot vooruit reserveren?

Om alle abonnementhouders zoveel mogelijk gelegenheid te bieden om ons park naar wens te kunnen bezoeken, is het slechts mogelijk om één datum en tijdstip vooruit te reserveren. Hiermee voorkomen we dat sommige mensen maar liefst vijf bezoeken vooruit inplannen en er voor andere bezoekers geen plek meer is. Zodra uw gereserveerde bezoek achter de rug is, kunt u uiteraard weer een nieuw bezoek inplannen. Eén reservering geldt voor alle gezinsleden uit uw gezelschap.

Hoe kan ik mijn kortingscoupon gebruiken?

U kunt met uw kortingscoupon naar onze kassa komen. Deze is alleen voor onze gasten met een dergelijke coupon of kaart geopend. Reserveert u wel van tevoren een datum en tijdstip voor uw bezoek. 

Wat zijn de openingstijden van Burgers' Zoo?

Burgers' Zoo is elke dag van het jaar geopend. 

Zomertijd: 29 maart 2020 t/m 24 oktober 2020 iedere dag van 9.00 uur tot 18.00.

Wintertijd: 25 oktober 2020 t/m 27 maart 2021 iedere dag van 09:00 tot 17:00.

Ik heb een Gelrepas. Wanneer is deze geldig en hoe kan ik die gebruiken?

De Gelrepas is geldig in de maanden juli en augustus. U heeft hiervoor coupon nummer 50 nodig uit uw boekje. U neemt de coupon, uw pas, uw geldige legitimatiebewijs en een tijdsreservering mee naar de kassa van ons park. Reserveer uw bezoek op deze pagina. Indien u deze 4 zaken niet compleet heeft, kunnen wij u geen toegang verlenen.

Ik heb een coupon uit de Postcodeloterijagenda/VIP Kaart Bankgiroloterij. Hoe kom ik nu aan een kaartje?

U kunt met de coupon of de VIP Kaart naar onze kassa komen. Deze is alleen voor onze gasten met een dergelijke coupon of kaart geopend. Reserveert u wel van tevoren een datum en tijdstip voor uw bezoek via de button ‘ik wil een bezoek reserveren’. Reserveren gaat via: een tijdstip voor uw bezoek

Hoe kan ik de korting krijgen met mijn abonnement van een andere dierentuin? En moet ik dan ook een reservering maken?

Ja, alle bezoekers maken een reservering voor een aankomsttijd. U kiest dan voor de optie ‘ik wil een bezoek reserveren’  en reserveert alleen een aankomsttijd en eventueel een parkeerticket. Uw kaartje koopt u dan aan de kassa. Vergeet niet een bewijs mee te nemen om te laten zien dat uw abonnement geldig is. 

Ik wil mijn reservering annuleren of wijzigen naar een andere datum. Hoe doe ik dat?

In de bevestiging die u heeft ontvangen, ziet u een link om uw reservering te wijzigen. Hiermee annuleert u de huidige reservering en kunt u meteen erna een nieuwe reservering maken. De entreetickets en de parkeerkaart blijven geldig. U wijzigt hiermee alleen de reservering voor de aankomsttijd. U kunt de kaartjes uit de originele mail bij aankomst alsnog laten scannen bij de kassa. 

Ik heb een reservering gemaakt voor 4 personen, maar ik krijg maar 1 ticket.

Dit reserveringsticket is voor het aantal personen dat u heeft opgegeven bij de reservering. Dat kunt u checken door op het ticket onder het tijdstip van de reservering te kijken bij: ‘reservering voor binnenkomst’.

Ik wil graag een reservering maken voor over 1,5 maand, maar ik zie die datum nog niet staan.

De kalender schuift steeds iets verder op. We hebben ongeveer een maand aan mogelijke data beschikbaar.

Ik wil een abonnement aanschaffen, maar ook een reservering maken.

Dan kunt u op deze pagina een tijdstip voor uw bezoek reserveren. Het abonnement kunt u online aanschaffen.

Ik heb zelf een abonnement en ik neem iemand mee die nog een kaartje nodig heeft. Hoe maak ik de reservering?

U reserveert beiden een aankomsttijd. Het beste werkt om eerst te kijken op ‘ik wil een bezoek reserveren’ en daar de reservering te maken voor de abonnementhouder en daarna het kaartje te kopen en de tijdsreservering te maken via 'ik wil reserveren + ticket(s) kopen’ . Het is helaas niet mogelijk om dit in één bestelling te doen.

Krijgen abonnementhouders voorrang? Waarom wel / niet?

Burgers’ Zoo heeft ervoor gekozen om alle bezoekers gelijkwaardig te behandelen. Natuurlijk behouden onze abonnementhouders ‘onbeperkt toegang’, met als enige beperking dat iedere bezoeker (ook kinderen onder de vier jaar) over een tijdslotticket dient te beschikken naast zijn/haar geldige abonnementspas.

Bent u abonnementhouder, maar heeft u helaas geen digitale nieuwsbrief met extra informatie over uw abonnement van ons ontvangen?

We beschikken van een klein percentage abonnementhouders niet over hun e-mailadres. Voor deze gevallen geldt dat u zich als abonnementhouder via www.burgerszoo.nl/corona snel en eenvoudig kunt inschrijven, zodat u de gestuurde informatie alsnog van ons ontvangt.

Ik wil graag mijn abonnement verlengen. Hoe werkt dat?

U ontvangt ongeveer 3 a 4 weken voor de afloop van uw abonnement een email met daarin een link waarmee u de verlenging kunt regelen. Dit is een persoonlijke link, waarmee u rechtstreeks uw abonnement kunt verlengen.

Ik heb geen bevestiging gehad van mijn online abonnementenbestelling.

Het kan voorkomen dat uw bevestiging in uw spambox is gekomen. Wanneer u een Gmailaccount heeft kan de bevestiging ook terecht komen in één van de serviceboxen. Mocht u de bevestiging nog steeds niet hebben ontvangen, mailt u ons dan via receptie@burgerszoo.nl. Wij kunnen dan de bestelling voor u nakijken.

Ik kan alleen voor mij een abonnement verlengen, maar ik wil ook graag voor mijn partner een abonnement. Of: Ik wil graag een abonnement voor mijn kind dat 4 jaar geworden is erbij afsluiten.

In beide situaties kan dit alleen bij de kassa van ons park. Voor deze specifieke situaties is onze kassa uiteraard gewoon geopend. Wij helpen u daar graag.

Ik heb geen link gehad om te verlengen en ontvang geen email of nieuwsbrief van Burgers’ Zoo.

Wellicht is uw emailadres niet gekoppeld aan uw abonnement. Geeft u dit door via de website www.burgerszoo.nl/corona of per mail naar service@burgerszoo.nl.

Krijg ik met mijn abonnement korting bij andere parken?

Per 1 juli 2020 is dit weer mogelijk. Houdt u er rekening mee dat de afspraken per park verschillen? Checkt u de website van het betreffende park.

Kunnen mensen gebruik maken van de toiletten?

Ja. Wel geldt dat niet alle toiletten open zullen zijn. We zullen hier helder en duidelijk over communiceren. Vanzelfsprekend besteden wij gedurende de dag extra zorg aan het schoonmaken en ontsmetten van onze toiletgelegenheden.

Zijn de speeltuinen open?

De buitenspeeltuin is open, maar de binnenspeeltuin (Kids Jungle) blijft helaas voorlopig gesloten.

Is de Parkwinkel geopend?

De Parkwinkel is geopend. Ook hier zijn gepaste maatregelen getroffen. 

Wat moet u allemaal meenemen op de dag van uw bezoek om toegang tot het park te kunnen krijgen?

1) Een geldig toegangskaartje / een geldige abonnementspas per persoon.
2) Een ticket voor het gereserveerde 'tijdstip van binnenkomst' voor het aantal personen waar u voor heeft gereserveerd. Komt u met drie personen, dan heeft u dus maar een 'tijdstip van binnenkomst'-ticket nodig.
3) Eventueel (alleen wanneer u met de auto komt uiteraard) een online geboekt parkeerticket of uw geldige jaarkaart om te parkeren (in het geval van abonnementhouders).
4) Mondkapje

Heeft u een andere vraag die hier niet behandeld wordt?

Stuur dan uw vraag naar receptie@burgerszoo.nl. Wij doen ons best om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Ik heb punten gespaard bij de Jumbo voor een Dagje Uit. Hoe moet ik nu een reservering maken?

Een reservering voor een tijdslot kunt u rechtstreeks maken op de Dagje Uit pagina van de Jumbo. (En hoeft u niet op onze website te doen.) U kiest hier uw datum + tijd bij het aanschaffen van de tickets. U kunt via onze website nog wel een parkeerkaart kopen, indien nodig.  

Wat is het adres van Burgers' Zoo?

Het adres van Burgers' Zoo is Antoon van Hooffplein 1 6816 SH Arnhem.

Hoeveel kost een parkeerkaart bij Burgers' Zoo?

Een parkeerkaart kunt u aan de kassa en in de parkwinkel kopen voor €6,50.

Is er een oplaadpaal voor elektrische auto's op de parkeerplaats bij Burgers' Zoo?

Op het parkeerterrein van Burgers' Zoo is er op dit moment 1 oplaadpaal voor elektrische auto's. 

Mag je roken in Burgers' Zoo?

Door het park verspreid zijn er rookplekken met asbaktegels, waarin u uw peuken kunt achterlaten. U mag binnen de gemarkeerde zones rondom de rooktegels roken. Dit geldt ook voor e-sigaretten.

Zijn huisdieren toegestaan bij Burgers' Zoo?

Huisdieren kunnen ziektes onder de dieren van Burgers' Zoo verspreiden. Hierom zijn huisdieren niet toegestaan bij Burgers' Zoo. We maken een uitzondering voor speciaal getrainde honden. Overleg met de receptie is hiervoor vereist. 

Zijn er kluisjes beschikbaar in Burgers' Zoo?

Net voorbij de entree, vlakbij de toiletten, zijn kluisjes te huur (€0,50) voor je zware/kostbare spullen. De formaten van de kluisjes zijn (hxbxd) 48 x 37 x 48 cm. 

Wat wordt er gedaan met de voorwerpen die worden gevonden in Burgers' Zoo?

Wij plaatsen al onze gevonden voorwerpen online via iLost. Dit is een dienstverlening die verloren voorwerpen op een veilige manier bij de eigenaar helpt terug te komen. Klik hier voor gevonden voorwerpen.

Hoe ziet de plattegrond van Burgers' Zoo eruit?

Als u zich alvast wilt voorbereiden op uw bezoek aan Burgers' Zoo, kunt u hier de parkplattegrond downloaden. 

Zijn er vacatures vrij bij Burgers' Zoo?

Voor alle vrije vacatures en informatie over het werken bij Burgers' Zoo, klik hier.

Wat zijn de entreeprijzen voor Burgers' Zoo voor kinderen van 0 t/m 3 jaar?

Kinderen van 0 t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot ons park. 

Wat is de entreeprijs voor Burgers' Zoo voor kinderen van 4 t/m 9 jaar?

De entreeprijs voor kinderen van 4 t/m 9 jaar is €21,50,-

Wat is de entreeprijs voor Burgers' Zoo voor een volwassene?

De entreeprijs voor een volwassene bedraagt €24,00,-

Wat zijn de entreeprijzen voor Burgers' Zoo voor mindervaliden?

De entreeprijs voor mindervaliden bedraagt €21,00,-. Voor de begeleider van mensen in een rolstoel is dit €11,00,-

Krijg ik korting als ik tickets online boek voor Burgers' Zoo?

Als u de tickets voor Burgers' Zoo online bestelt, krijgt u €1,00 korting per ticket. Online bestellen is milieubewust en u hoeft niet meer te wachten bij de kassa. 

Wat als ik met een groep naar Burgers' Zoo kom?

Wanneer de groep uit meer dan 20 personen bestaat kunt u gebruik maken van onze groepsprijzen.

Een groep van 20 volwassenen betaalt p.p. €22,00,-

Voor een groep van 20 kinderen van 4 t/m 9 jaar oud betaalt u p.p. €20,50,-

Kunnen ze bij de kassa mijn E-ticket voor Burgers' Zoo scannen vanaf mijn mobiel?

Bij de kassa wordt uw E-ticket gescand vanaf uw mobiel aan de hand van de QR code op uw ticket. 

Hoeveel kost het parkeren bij Burgers' Zoo?

Een parkeerkaart kost €6,50. Een parkeerkaart is te koop aan de kassa of in de parkwinkel. 

Zijn er combikaarten van Burgers' Zoo met het Openluchtmuseum?

Er zijn combikaarten voor Burgers' Zoo en het Openluchtmuseum te koop. Voor een volwassene kost dit €37,00 en voor kinderen €33,00.

 

Is er de mogelijkheid om VVV bonnen in te leveren?

Ja, VVV bonnen zijn aan de kassa in te ruilen. Online zijn ze niet in te ruilen. 

Hoeveel kost een abonnement van Burgers' Zoo?

Een abonnement voor Burgers' Zoo bedraagt voor een volwassene €59,50 en voor een kind (4 t/m 20 jaar) €55,50. Voor meer informatie of vragen over uw abonnement, klik hier

Moet ik elke keer opnieuw betalen voor het parkeren als ik een abonnement heb bij Burgers' Zoo?

Nee, dat hoeft niet. Abonnementhouders kunnen voordelig een parkeer jaarkaart kopen voor €18,00. De parkeerkaart komt op naam te staan op de pas van een abonnementhouder. 

Wat zijn de voordelen van een abonnement als ik die afsluit bij Burgers' Zoo?

Na drie keer Burgers' Zoo bezoeken heeft u de prijs van het abonnement er al uit. Daarnaast heeft u gratis toegang tot alle evenementen in de schoolvakanties en krijgt u korting op diverse andere dierenparken. 

Hoe vaak ontvang ik het tijdschrift van Burgers' Zoo, de ZieZoo, thuis?

Het magazine ZieZoo krijgt u als abonnementhouder zes keer per jaar. 

Op welke dierentuinen krijg ik korting als abonnementhouder van Burgers' Zoo?

Zijn er rolstoelen te huur bij Burgers' Zoo?

Wij hebben duwrolstoelen. Die kunt u gebruiken met een 2 euro munt, net als met een winkelwagensysteem. De rolstoel dient van tevoren gereserveerd te worden via 026-445 0373. 

Is er een mogelijkheid om een scootmobiel te huren in Burgers' Zoo?

Burgers' Zoo heeft enkele scootmobielen. Deze kunt u huren voor 50 euro. U krijgt na inlevering van de scootmobiel 45 euro (borg) terug. In verband met het heuvelachtige terrein zijn onze scootmobiels geschikt voor personen tot 120 kg. Een scootmobiel dient van tevoren te worden gereserveerd via 026-445 0373. 

Is er een speciale route door Burgers' Zoo voor mensen in een rolstoel?

Er is een speciale rolstoelroute in het park. Dit is de handigste route voor rolstoelgebruikers. Deze route is verkrijgbaar aan de kassa. Als u de plattegrond van tevoren wilt bekijken, klik dan hier

Zijn er parkeerplekken voor invaliden?

Er is een gedeelte op ons parkeerterrein voor mensen die slecht ter been zijn. Voor dit gedeelte rijdt u ons parkeerterrein op en volgt u de bordjes met de rolstoel. Een invalidenparkeerkaart is op deze parkeerplek verplicht.

Waar in Burgers' Zoo kan ik de invalidentoiletten vinden?

U vindt invalidentoiletten bij de ingang van het dierenpark, in het Bush Restaurant, in het Desert Restaurant en in het Park Restaurant bij de speeltuin.

Wat is het aanbod op het gebied van horeca in Burgers' Zoo?

Wij hebben diverse restaurants in ons park. In onze restaurants maken we zoveel mogelijk gebruik van dagverse producten. Klik hier voor de menukaart van ons parkrestaurant.

Wat zijn de openingstijden van de horeca gelegenheden in Burgers' Zoo?

De restaurants in het Park en in de Bush zijn van april tot en met oktober geopend van 9.00 uur 's ochtends tot 18.00 uur 's avonds. Van november tot en met maart is het restaurant in het Park en de Bush open van 9.00 uur tot 17.00 uur. 

Is er de mogelijkheid om veganistisch of vegetarisch te eten bij Burgers' Zoo?

Wanneer u de medewerkers van de restaurants vraagt om een veganistische of vegetarische maaltijd, geven zij u de mogelijkheden die er zijn. 

Is er een souvenirwinkel in Burgers' Zoo?

Bij de ingang van het park is er een grote winkel met knuffels en andere souvenirs.

Zijn er in Burgers' Zoo buggy's te huur?

Wij verhuren geen buggy's, maar wel wagentjes. Deze wagentjes kunt u niet van te voren reserveren, maar kunt u in het park huren voor €2,- en een borg van €8,-. 

Zijn er speeltuinen in Burgers' Zoo?

Er zijn diverse speeltuinen te vinden in Burgers' Zoo. Bij het Park restaurant hebben we een groot indoor speelparadijs. Ook is daar een buitenspeeltuin te vinden. Op het pad van de gorilla's naar de olifanten is er ook nog een speeltuin te vinden. Klik hier voor meer informatie over de speeltuinen bij Burgers' Zoo. 

Wat zijn de mogelijkheden voor speurtochten in Burgers' Zoo?

Burgers' Zoo biedt verschillende speurtochten aan voor kinderen. Op deze pagina staan de verschillende speurtochten die we aanbieden.

Zijn er bolderkarren te huur voor in Burgers' Zoo?

Wij verhuren geen bolderkarren. Het is wel mogelijk om zelf een bolderkar mee te nemen naar het park. 

Hoe werkt de korting bij het verlengen van een abonnement bij Burgers' Zoo?

Wanneer u abonnementhouder bent en uw huidige abonnement verlengt, krijgt u 10% korting. Elk jaar daarna wordt de korting met 5% verhoogd tot een maximum van 25%. 

Waar kan ik een adreswijziging of e-mail wijziging aangeven voor mijn abonnement bij Burgers' Zoo?

Wanneer u bent verhuisd of een ander mail adres heeft gekregen, kunt u een bericht sturen naar Receptie@burgerszoo.nl, wij zullen dan zo snel mogelijk de adres of email wijziging doorvoeren. 

Is Burgers' Zoo goed toegankelijk voor rolstoelen?

Indien u minder mobiel bent: houd er rekening mee dat het Arnhemse landschap erg heuvelachtig is. Met de rolstoel heuvels op en af gaan in het park kan erg zwaar zijn. 

Zijn in Burgers' Zoo loopfietsen voor kinderen toegestaan?

Omdat Burgers' Zoo een heuvelachtig landschap heeft en het bergafwaarts gevaarlijk kan worden, zijn loopfietsen niet toegestaan in het park. 

Is het dragen van een mondkapje verplicht?

In overdekte ruimtes, zoals onze winkel, toiletten en de Ocean, Mangrove, Bush en Desert, is het voor bezoekers van 13 jaar en ouder verplicht een mondkapje te dragen. We adviseren bovendien dringend om elders in ons park een mondkapje te dragen.

Met hoeveel personen mag ik Burgers' Zoo bezoeken?

Het gezelschap waarmee u Burgers' Zoo bezoekt mag maximaal uit 4 volwassenen bestaan. Wanneer iedereen uit hetzelfde huishouden komt geldt die beperking niet.

Kunnen we gebruik maken van de horeca?

Het is alleen mogelijk om eten en drinken af te halen. Voor meer informatie zie: horeca.

Wordt mijn abonnement vanwege de tijdelijke sluiting verlengd?

Als abonnementhouder heeft u in november 2 weken ons park niet kunnen bezoeken. Wij hebben daarom de geldigheid van alle abonnementen met 2 weken verlengd.

Reservieren - wie mache ich eine reservierung

Bent u abonnementhouder, maar heeft u helaas geen digitale nieuwsbrief met extra informatie over uw abonnement van ons ontvangen?

We beschikken van een klein percentage abonnementhouders niet over hun e-mailadres. Voor deze gevallen geldt dat u zich als abonnementhouder via www.burgerszoo.nl/corona snel en eenvoudig kunt inschrijven, zodat u de gestuurde informatie alsnog van ons ontvangt.

Ik wil graag mijn abonnement verlengen. Hoe werkt dat?

U ontvangt ongeveer 3 à 4 weken voor de afloop van uw abonnement een email met daarin een link waarmee u de verlenging kunt regelen. Dit is een persoonlijke link, waarmee u rechtstreeks uw abonnement kunt verlengen.

Ik heb geen bevestiging gehad van mijn online abonnementenbestelling.

Het kan voorkomen dat uw bevestiging in uw spambox is gekomen. Wanneer u een Gmailaccount heeft kan de bevestiging ook terecht komen in één van de serviceboxen. Mocht u de bevestiging nog steeds niet hebben ontvangen, mailt u ons dan via receptie@burgerszoo.nl. Wij kunnen dan de bestelling voor u nakijken.

Ik heb geen link gehad om te verlengen en ontvang geen email of nieuwsbrief van Burgers’ Zoo.

Wellicht is uw emailadres niet gekoppeld aan uw abonnement. Geeft u dit door via de website www.burgerszoo.nl/corona of per mail naar service@burgerszoo.nl

Ik kan alleen voor mij een abonnement verlengen, maar ik wil ook graag voor mijn partner een abonnement. Of: Ik wil graag een abonnement voor mijn kind dat 4 jaar geworden is erbij afsluiten.

In beide situaties kan dit alleen bij de kassa van ons park. Voor deze specifieke situaties is onze kassa uiteraard gewoon geopend. Wij helpen u daar graag.

Ik wil een abonnement aanschaffen, maar ook een reservering maken.

U kiest voor de optie: 'ik wil een bezoek reserveren' en reserveert hier uw aankomsttijd. Daarnaast sluit u online een abonnement af via www.burgerszoo.nl/abonnement-aanvragen.

Ik heb zelf een abonnement en ik neem iemand mee die nog een kaartje nodig heeft. Hoe maak ik de reservering?

U reserveert een aankomsttijd via ‘ik wil een bezoek reserveren’ voor alle personen tegelijk en koopt uw kaarten aan de kassa. Het is nl alleen mogelijk om één reservering van tevoren te maken.

Kunnen we gebruik maken van de horeca?

Het is alleen mogelijk om eten en drinken af te halen. Voor meer informatie zie: Horeca

Waarom kan ik als abonnementhouder maar één tijdslot vooruit reserveren?

Om alle abonnementhouders zoveel mogelijk gelegenheid te bieden om ons park naar wens te kunnen bezoeken, is het slechts mogelijk om één datum en tijdstip vooruit te reserveren. Hiermee voorkomen we dat sommige mensen maar liefst vijf bezoeken vooruit inplannen en er voor andere bezoekers geen plek meer is. Zodra uw gereserveerde bezoek achter de rug of geannuleerd is, kunt u uiteraard weer een nieuw bezoek inplannen. Eén reservering geldt voor alle gezinsleden uit uw gezelschap.

hoe tijdslot

Ik heb al tickets gekocht, wat gebeurt er met deze tickets/ tot wanneer zijn deze geldig?

Alle online aangeschafte tickets zijn nog te gebruiken t/m 30 april 2021.

Wat gebeurt er met mijn abonnement nu jullie gesloten zijn? Kan ik mijn abonnement verlengen?

Uw abonnement wordt automatisch verlengd met de periode dat wij dicht moeten blijven. U hoeft daarvoor niets te doen.