Burgers' Bush

Burgers' Bush

In Burgers' Bush betreedt u de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud. De vochtige hitte, dichte plantengroei, geuren en geluiden laten u even met de ogen knipperen. Al snel merkt u dat er overal om u heen dieren in alle vrijheid leven! Als een ware ontdekkingsreiziger gaat u op avontuur om de geheimen van deze wereld te ontrafelen.

Grootste waterval van Nederland

Goede speurders ontdekken kleurrijke vogels, hagedissen en zelfs vliegende honden. Tegenover de grootste waterval van Nederland leven zeekoeien en ook de capybara’s en aardvarkens zullen u niet ontgaan. Burgers’ Bush is een waar paradijs voor avonturiers en fotografen!

Op zoek naar Aardvarkens

Meerdere soorten reptielen lopen los in Burgers’ Bush. Om ze te ontdekken moet u wel een beetje zoeken; of geluk hebben. Tevens kan men een kleine veertigtal tropische vogelsoorten tegenkomen. En wie weet ziet u de aardvarkens wel actief! Want deze Afrikaanse dieren zijn vooral ’s nachts actief. Maar ook een glimp van een ontspannen op zijn rug uitgestrekt, slapend aardvarken opvangen is al best bijzonder.
Wereldkaart

Deze dieren vindt u onder andere in Burgers' Bush

Aardvarken Aardvarken
Breedsnuitkaaiman Breedsnuitkaaiman
Kleinklauwotter Kleinklauwotter
Marmeranolis Marmeranolis
Rodrigues vleerhond Rodrigues vleerhond

We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site.

Akkoord Privacy Statement